Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
(Како успеа све у една реченица да ставиш.Него читам тука нешто около Роналдо, значи човекот е машина секоја чест за неговите фубдалски квалитети, ама од секогаш сум мразел фубдалери што се толку замислуваат, сега тој не бил среќен ради икс причини и сега сите од новинари до управата треба да играат околу него, па читам тука и некои ваши фанови го подржуваат што ти ја знам, едноставно еден фубдалер не е цел тим, Реал е голем клуб и би требало во секој момент да најде замена за секој играч и според мене никогаш неби требало поединец да се става пред колективот ако нему нешто нему се допаѓа куфери и Олд Трафорд или каде и да е замислил едноставно тоа е најдобро решение за било кој клуб!
И сега Роналдо ке си оди а ние ке се бориме за опстанок ама на крај ќе отпадниме. Ништо, повеќе среќа следната сезона во сегунда.
![]()
И после за пари играл...![]()
Епа ова е по професионална заслуга, тоа после кој како си го наредил, ваљда Јаја Туре црниот нема да го земаат за реклами.Пичкин дим се тие пари што го пишува таму во споредба со тоа што земаат се на се (спонзори, бонуси а у), најмалце 40ка земаат годишно.
Епа ова е по професионална заслуга, тоа после кој како си го наредил, ваљда Јаја Туре црниот нема да го земаат за реклами.![]()
WTF is Conca?![]()
Ма неееееее![]()
Поглупо нешто, аминMarca: “Cristiano Ronaldo je prije utakmice pitao Florentina za minutu šutnje pred utakmicu protiv Granade zbog godišnjice očeve smrti, međutim, predsjednik to nije odobrio.”