Фан Клуб: Реал Мадрид

Член од
29 ноември 2008
Мислења
5.970
Поени од реакции
3.574
И сега Роналдо ке си оди а ние ке се бориме за опстанок ама на крај ќе отпадниме. Ништо, повеќе среќа следната сезона во сегунда.

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Него читам тука нешто около Роналдо, значи човекот е машина секоја чест за неговите фубдалски квалитети, ама од секогаш сум мразел фубдалери што се толку замислуваат, сега тој не бил среќен ради икс причини и сега сите од новинари до управата треба да играат околу него, па читам тука и некои ваши фанови го подржуваат што ти ја знам, едноставно еден фубдалер не е цел тим, Реал е голем клуб и би требало во секој момент да најде замена за секој играч и според мене никогаш неби требало поединец да се става пред колективот ако нему нешто нему се допаѓа куфери и Олд Трафорд или каде и да е замислил едноставно тоа е најдобро решение за било кој клуб!
(Како успеа све у една реченица да ставиш. :) )

И сега Роналдо ке си оди а ние ке се бориме за опстанок ама на крај ќе отпадниме. Ништо, повеќе среќа следната сезона во сегунда.
Не за друго бе, Кастиља ке лета у трета. :(

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Роналдо е можеби најдобриот играч после Зидан у Реал Мадрид кој заиграл последниве 12, 13 години и не смее таков играч туку така да се изгуби ама ако сам сака да си замине тогаш слободно. Не зависи Реал од 1 играч, не битно кој е!
Имам некаде прочитано за Роналдо, многу сакал да го третираат како мало детенце, обожавал да се лигави, хехе...дали има нешто врска со ова, Мур многу строг овој плачко и тоа е тоа:D
Многу почнав да го поштувам Роналдо, не е веќе индивидуалец да троши 16 топки од утакмица да дае 2 гола и БОГ Е...СЕПАК РЕАЛ НА ПРВО МЕСТО, БЕНЗ НА ВТОРО, ПА ОСТАЛО ДОЛАЗИ xD
Ете ТетексФан спомна како можеме/те да бидеме/те глупи и да веруваме у вакви шпекулации, а што ако не се шпекулации?! Никогаш не се знае, и ако и мене не ми се верува баш ама сепак не се знае колку е точна информацијава и до колку е точно колкави се шансите клубот да дозволи да си замине Роналдо и колкава е неговата желба покрај индивидуалниот успех да го напушти клубот. Пак ќе напоменав негов живот, негови проблеми ја не се замарам уопште дали он ќе остане или ќе отиде.
Ми се допадна кај Спасо тоа што кажа, како повеќето играчи гледаат кон Реал како да е ДОЛАР. Ова си 100% у право Спасо...и ако беше у право за некој други работи ама никој не те подржуваше, а и не е клутурно така да се курчиш у друг фан клуб, ја би ти дал бан 4евер за у оваа тема. Ми го вреѓаш клубот, смрдле едно .!. (само сум искрен и реален)фор д хејтерс

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Да не се малце 10 милиони???..не споредувај со другите бидејќи кога Роналдо дојде во Мадрид беше најплатен тоа време..сите овие над него во последните 2 години или направија трансфер или ги продолжија договорите

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
^ ^
Конка пред Роналдо и Месси:pos: Мора да е многу добар овој :P
Ова веќе не е фудбал, би требале ново име да му дадат на Спортов...РусиАрапиКинези - РАК СПОРТ:pos:

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Пичкин дим се тие пари што го пишува таму во споредба со тоа што земаат се на се (спонзори, бонуси а у), најмалце 40ка земаат годишно.
Епа ова е по професионална заслуга, тоа после кој како си го наредил, ваљда Јаја Туре црниот нема да го земаат за реклами.:)

Xak

Член од
23 декември 2007
Мислења
2.610
Поени од реакции
464
Епа ова е по професионална заслуга, тоа после кој како си го наредил, ваљда Јаја Туре црниот нема да го земаат за реклами.:)
Мислев на Меси и Кико. Од кај знаеш дека Јаја не е на реклами за Trojan XXL хахахахахахахах :D

MiaSanMia

Chipolopolo
Член од
7 април 2012
Мислења
9.974
Поени од реакции
8.682
Marca: “Cristiano Ronaldo je prije utakmice pitao Florentina za minutu šutnje pred utakmicu protiv Granade zbog godišnjice očeve smrti, međutim, predsjednik to nije odobrio.”

Kajgana Shop

На врв Bottom