Роналдо е можеби најдобриот играч после Зидан у Реал Мадрид кој заиграл последниве 12, 13 години и не смее таков играч туку така да се изгуби ама ако сам сака да си замине тогаш слободно. Не зависи Реал од 1 играч, не битно кој е!
Имам некаде прочитано за Роналдо, многу сакал да го третираат како мало детенце, обожавал да се лигави, хехе...дали има нешто врска со ова, Мур многу строг овој плачко и тоа е тоа
Многу почнав да го поштувам Роналдо, не е веќе индивидуалец да троши 16 топки од утакмица да дае 2 гола и БОГ Е...
СЕПАК РЕАЛ НА ПРВО МЕСТО, БЕНЗ НА ВТОРО, ПА ОСТАЛО ДОЛАЗИ xD
Ете ТетексФан спомна како можеме/те да бидеме/те глупи и да веруваме у вакви шпекулации, а што ако не се шпекулации?! Никогаш не се знае, и ако и мене не ми се верува баш ама сепак не се знае колку е точна информацијава и до колку е точно колкави се шансите клубот да дозволи да си замине Роналдо и колкава е неговата желба покрај индивидуалниот успех да го напушти клубот. Пак ќе напоменав негов живот, негови проблеми ја не се замарам уопште дали он ќе остане или ќе отиде.
Ми се допадна кај Спасо тоа што кажа, како повеќето играчи гледаат кон Реал како да е ДОЛАР. Ова си 100% у право Спасо...и ако беше у право за некој други работи ама никој не те подржуваше, а и не е клутурно така да се курчиш у друг фан клуб, ја би ти дал бан 4евер за у оваа тема. Ми го вреѓаш клубот, смрдле едно .!. (само сум искрен и реален)фор д хејтерс