Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Член од
5 април 2011
Мислења
1.920
Поени од реакции
925
Мангупот од Монпеље нејќеше да го дај Мбива за 7-8 м. , сега ќе го дај за 0.
а со сигурност ли ќе најде адекватна замена за тие пари? и не биди толку сигурен дека нема да потпише нов договор... многу играчи така има што кога нема да заминат во преодниот рок, потоа потпишуваат нов договор

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
а со сигурност ли ќе најде адекватна замена за тие пари? и не биди толку сигурен дека нема да потпише нов договор... многу играчи така има што кога нема да заминат во преодниот рок, потоа потпишуваат нов договор
Мбива мислам имаше изјава дека нејќи да го продолжи договорот со Монпеље и сака да си замини.

Член од
25 јануари 2009
Мислења
2.008
Поени од реакции
917
ти не биди со толкава сигурност дека ќе потпише нов договор...многу играчи има и шо викаат дека ќе продолжат па на крај стануваат слободни агенти...

Stallion

Папион __ •°
Член од
13 септември 2010
Мислења
1.149
Поени од реакции
908

Заклучок:
Антонини e најкорисниот воедно и најкомплетниот играч во тимот. Човек од доверба! :pipi: Captain material ! :icon_lol:

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.026
Поени од реакции
36.807
Зашо да се бира меѓу мускул и брзина коа може да се напраи квалитетен микс од двете?

Mike Tyson

Never,never,NEVER GIVE UP!
Член од
20 август 2007
Мислења
2.630
Поени од реакции
156
Кој мускул,која брзина бе.го ставиле во мускул абате а не во брзина.дечкото е бржи од светлината

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.026
Поени од реакции
36.807
Пато цела кариера мака си има со мускулите а го стаиле у мускул:pos::pos::pos::pos:

Го пецкаат ај ај:pos:
--- надополнето: 4 септември 2012 во 18:33 ---
El Shaarawy FULL interview about hardships playing with Ibra, Gattuso making fun of him, and picking up women
El Shaarawy on Ibra: "To tell you the truth, it was never easy playing with Ibrahimovic. You have to know how to handle him. Really, what you needed to do was just pass him the ball, or else he'd scream at us, or just mess with us after..

El Shaarawy on Gattuso: "Gattuso on the other hand, hated my eyebrows. The first time he saw that I trimmed them, he became furious and told me that all I needed to think about was playing and getting better at football. Despite this, I'll miss him very much. Also when I first got to Milanello, they told me I needed to shave my hair, but one Milan player came to my defense and said, 'If Hamsik, Neymar & Cisse have that hair, let him have it too' and so it died down after that. It has been hard for me to keep my feet grounded this last year, and fortunately I have my father who has helped me."

El Shaarawy on his love life: "The second I got to Serie A, my erotic life multiplied by ten. However, I use facebook to pick up all my women. You find so much stuff on the Internet nowadays."
Ако не ве рецкаат женцки на фб еве да знаете до што е :D

Член од
30 август 2009
Мислења
262
Поени од реакции
78
искрено, ме боли кур! нека си ебам матер и двајцата, посебно пато нека се изгуби од милан! уста го јебем, заради него минатата сезона испуштивме титула :icon_lol:
Секогаш сме ние на располагање да размениме играче ,така да ако не ви чини можно е да се направе трампа как она Касано-Пацини.
Спортски поздрав:).

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.523
Поени од реакции
5.515
Секогаш сме ние на располагање да размениме играче ,така да ако не ви чини можно е да се направе трампа как она Касано-Пацини.
Спортски поздрав:).
Кога ќе имате у тимот некој талентиран ка него, ќе праемо моабет :icon_mrgr:

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.907
Поени од реакции
23.317
Ja би го трампал Пато за Ранокија, fuck me right ?!

Иначе што бидна со повредата на V ??

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.026
Поени од реакции
36.807
Ja би го трампал Пато за Ранокија, fuck me right ?!

Иначе што бидна со повредата на V ??
Ништо сериозно со Пацо,си продолжил со репрезентацијата. Барем така прочитав.

Инаку не се дава Пато на Интер,колку и да е лош не се дава баталете тие муабети ама Барса/Сити/Челзи би можеле да се заинтересирани и да фрлат парички или пак некоја трампа.

Исто и ПСЖ,можда ќе пробаме да им го убациме преку Анчелоти.

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.907
Поени од реакции
23.317
Ништо, отиде возот за него, максимуН што може да му се извади се 18-20 милиони...

Место да го даде у Јануар за 35, да си го земеа Тевез и Де Јонг за тие пари, сега и шампиони ќе бевмо и Силва најверојатно ќе ни беше овде ...

Kajgana Shop

На врв Bottom