Barclays Premier League Season 2012-2013

Кој ќе се пакува за у Европа?

• Вкупно гласачи
    86
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Liverpool manager Brendan Rodgers has told BBC Radio he has the option to recall Andy Carroll from his season long loan at West Ham.
Црно им се пишува на Ливерпул акко не земат играч од нападот..

H

HoT IcE

Гостин
Овој Евра е најслаба алка во одбрана на Манчестер, а сеуште не ми е јасно како игра прва постава, исто како Реина во Ливерпул, аман.

Член од
5 јануари 2012
Мислења
9.288
Поени од реакции
4.961
Нека си ојт Фергусон побрзо .. уште сакат титули да освојт?? до кога мислит да бидит менаџер? Стар глупак .. за што го чуват Нани на клупа ?? ти ебам дегените никогаш да не победите !

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
Нека си ојт Фергусон побрзо .. уште сакат титули да освојт?? до кога мислит да бидит менаџер? Стар глупак .. за што го чуват Нани на клупа ?? ти ебам дегените никогаш да не победите !
На некој ќе му падне ливчето од спортска, а?

Уште Јунајтед да изгубат и викендов ќе биде перфектен од фудбалски аспект. :cool:

Тишка

Кротитељ
Член од
1 јуни 2011
Мислења
6.951
Поени од реакции
9.581
Јунајтед играат нешто или има шанса да израмнат ( не провоцирам сакам да ја изиграм Х2 1,9 коеф имат во живо)

Член од
5 јануари 2012
Мислења
9.288
Поени од реакции
4.961
На некој ќе му падне ливчето од спортска, а?

Уште Јунајтед да изгубат и викендов ќе биде перфектен од фудбалски аспект. :cool:
Ќе ми падне нормално кога играш глупаци .. и тие шампиони ќе биделе ..ќе го гледаат Сити со +10 сезонава !

H

HoT IcE

Гостин
Чист пенал како солза, каква дрскост уште да се буни, можеше нога да му скрши..

Член од
13 август 2009
Мислења
9.543
Поени од реакции
5.772
Абе како пенал бе. Ахххх бе. Нема врска шо го промаши, ама немаше никаков пенал. Ептен незаслужено за Сау ќе беше, ако даеше гол од непостоечки пенал.

Како играат момците. Ауу :cuc:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom