US Open 2012 [27 август - 9 септември]

Шампион/ка на US Open 2012

• Вкупно гласачи
    54
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.720
Поени од реакции
43.767
До сеа слабо некако го пратам турниров, ама утре мора да го гледам Хјуит како го толчи Ферер.. C'mon Lleyton!

Член од
13 јули 2010
Мислења
1.373
Поени од реакции
1.596
Сега кога Шарапова е слободна , повторно имам шанса кај нејзе :D Или сега или никогаш:D Кога Димитров може со Серена , можам и јас со Марија :cool:

The King of Clay

Модератор
Член од
28 јануари 2012
Мислења
5.037
Поени од реакции
3.623
Сега кога Шарапова е слободна , повторно имам шанса кај нејзе :D Или сега или никогаш:D Кога Димитров може со Серена , можам и јас со Марија :cool:
Готово, завршив јас работа со нејзе. Малце доцниш, а и вакви работи не се најавуваат или планираат преку јавни форуми :D :pos:

Член од
13 јули 2010
Мислења
1.373
Поени од реакции
1.596
Готово, завршив јас работа со нејзе. Малце доцниш, а и вакви работи не се најавуваат или планираат преку јавни форуми :D :pos:
Браво , ме заеба опасно... Се вртам јас кон Кириленко ,таа ќе ми ги залечи раните :D

The King of Clay

Модератор
Член од
28 јануари 2012
Мислења
5.037
Поени од реакции
3.623
Браво , ме заеба опасно... Се вртам јас кон Кириленко ,таа ќе ми ги залечи раните :D
Сам си се заеба, а и за Кириленко, барем да си чутеше, пошо ќе глеам и со двете да прам нешо вака :D

Ајде уште 15 минути, Алмагро - Сок (пишете плуска, ко куча) :D

Член од
23 август 2010
Мислења
39.388
Поени од реакции
113.844
До сеа слабо некако го пратам турниров, ама утре мора да го гледам Хјуит како го толчи Ферер.. C'mon Lleyton!
Аха добар. Утре 3:0 за Ферер како планина. Хјуит вчера го гледав камен беше, среќа што тој Милер освен сервис нема ништо друго. Едвај одеше Хјуит така да утре со брзоногиот Ферер има ептен да губи. :)

Член од
5 јануари 2012
Мислења
9.288
Поени од реакции
4.961
Шо му е на косоокиов ко за малер од сите тениси него најдов да го играм .. а овај чилич сега се засили ццц.

MiaSanMia

Chipolopolo
Член од
7 април 2012
Мислења
9.974
Поени од реакции
8.682
Е со неа малце потешко,пиши Ovechkin и ќе видиш кој си ја гали во темница.:DДа не дае господ да ти направи бодичек,зашто ќе треба да те крпиме.:D

Член од
14 март 2010
Мислења
16.919
Поени од реакции
16.189
Е со неа малце потешко,пиши Ovechkin и ќе видиш кој си ја гали во темница.:DДа не дае господ да ти направи бодичек,зашто ќе треба да те крпиме.:D
Нема врска, ако му фали на ОverClocker горе тројка, створен е за неа.:D

Него шо е со Цибулкова, првиот сет го загуби од Винчи... ама ете глеам во втор сет се враќа.

Член од
18 септември 2011
Мислења
5.442
Поени од реакции
5.567
На Радванска гратис 1.5 коефициент беше...комотно гледам ке ја добие ЈЈ,не знам што толку ја потценија Агњешка,најконстантна е оваа сезона :)

Јунајтед

Indifferent
Член од
5 јануари 2009
Мислења
3.974
Поени од реакции
1.622
^Најконстантна е сезонава, ама последниве 3-4 гема топло-ладно игра. Денес не се сомневам дека ќе победи, ама ќе ја видиме против Кербер во 1/4 или Серена во 1/2.

The King of Clay

Модератор
Член од
28 јануари 2012
Мислења
5.037
Поени од реакции
3.623
Овај сељаков Чилиќ едвај го тепа Брандс сега 3-0 ќе го тепа Нишикори.

Член од
18 септември 2011
Мислења
5.442
Поени од реакции
5.567
Нишикори никогаш не ми се свиѓал како тенисер,премногу низок е,неможе да извади добар сервис,а тоа против тенисерите од топ 15....не проаѓа така лесно.

The King of Clay

Модератор
Член од
28 јануари 2012
Мислења
5.037
Поени од реакции
3.623
Нишикори никогаш не ми се свиѓал како тенисер,премногу низок е,неможе да извади добар сервис,а тоа против тенисерите од топ 15....не проаѓа така лесно.
А Чилич е многу јак, 5 сета играше со Матошевиќ и 5 сета со Брандс и сеа ми најде да го тепа Нишикори кој си тепа 3-0 во првите две кола без никакви проблеми, али тоа е. Не губам се уште надеж, помувла тенисер од Чилич немало, ниту ќе има во иднина и секогаш од 2-0 доаѓал до 2-2 и често победувал во петти сет, но и губел....

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom