The King of Clay
Модератор
- Член од
- 28 јануари 2012
- Мислења
- 5.037
- Поени од реакции
- 3.623
Коњ коњосанАма коњ е овај во споредба со неа
Коњ коњосанАма коњ е овај во споредба со неа
Готово, завршив јас работа со нејзе. Малце доцниш, а и вакви работи не се најавуваат или планираат преку јавни форумиСега кога Шарапова е слободна , повторно имам шанса кај нејзе Или сега или никогаш Кога Димитров може со Серена , можам и јас со Марија
Браво , ме заеба опасно... Се вртам јас кон Кириленко ,таа ќе ми ги залечи ранитеГотово, завршив јас работа со нејзе. Малце доцниш, а и вакви работи не се најавуваат или планираат преку јавни форуми
Сам си се заеба, а и за Кириленко, барем да си чутеше, пошо ќе глеам и со двете да прам нешо вакаБраво , ме заеба опасно... Се вртам јас кон Кириленко ,таа ќе ми ги залечи раните
Аха добар. Утре 3:0 за Ферер како планина. Хјуит вчера го гледав камен беше, среќа што тој Милер освен сервис нема ништо друго. Едвај одеше Хјуит така да утре со брзоногиот Ферер има ептен да губи.До сеа слабо некако го пратам турниров, ама утре мора да го гледам Хјуит како го толчи Ферер.. C'mon Lleyton!
Е со неа малце потешко,пиши Ovechkin и ќе видиш кој си ја гали во темница.Да не дае господ да ти направи бодичек,зашто ќе треба да те крпиме.Браво , ме заеба опасно... Се вртам јас кон Кириленко ,таа ќе ми ги залечи раните
Нема врска, ако му фали на ОverClocker горе тројка, створен е за неа.Е со неа малце потешко,пиши Ovechkin и ќе видиш кој си ја гали во темница.Да не дае господ да ти направи бодичек,зашто ќе треба да те крпиме.
А Чилич е многу јак, 5 сета играше со Матошевиќ и 5 сета со Брандс и сеа ми најде да го тепа Нишикори кој си тепа 3-0 во првите две кола без никакви проблеми, али тоа е. Не губам се уште надеж, помувла тенисер од Чилич немало, ниту ќе има во иднина и секогаш од 2-0 доаѓал до 2-2 и често победувал во петти сет, но и губел....Нишикори никогаш не ми се свиѓал како тенисер,премногу низок е,неможе да извади добар сервис,а тоа против тенисерите од топ 15....не проаѓа така лесно.