Serie A 2012/2013

Кој ќе биде шампион 2012/2013?

• Вкупно гласачи
    432
Статус
Затворена за нови мислења.

Niggersinparis

добро вече
Член од
28 август 2012
Мислења
2.457
Поени од реакции
1.999
Ееееј чек чек чек, Бендтнер во иста реченица со Адебајор НЕ. Класа е за него. Не ја ругам политиката на Јуве, напротив, него само да ти кажам дека можеше боље напаѓач да земе Јуве, али не сме неврон во главите на претседателите па да знаеме каква е ситуацијата и зошто не купиле некој подобар напаѓач.

П.с. Океј Аеродромец те напраија :pos::pos::pos::pos::pos::pos:
ама Адебајор има 28 години овој 24, плус Бендтнер сега има прва шанса да игра во голем клуб и да покаже дали ке биде класа над Адебајор или иста со него или една подоле

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.237
Поени од реакции
8.135
Ееееј чек чек чек, Бендтнер во иста реченица со Адебајор НЕ. Класа е за него. Не ја ругам политиката на Јуве, напротив, него само да ти кажам дека можеше боље напаѓач да земе Јуве, али не сме неврон во главите на претседателите па да знаеме каква е ситуацијата и зошто не купиле некој подобар напаѓач.

Јас мислам дека Јуве има многу повеќе пари од што се претставуваат во јавноста и како што покажуваат со земање на ојле дојле. Арно ама појма немам кој им е филмот со штекање на пари. Па клуб сте бе мајку му, целта на постоење ви е да трошите пари на играчи (трансфери и плати) со крајна цел носење на титули. ...или јас можеби се лажам па Јуве (и во глобала италијанскиве тимови) имаат за цел да спасуваат изгубени души како Тони, Бендтнер, Муту и слични на нив.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.378
Поени од реакции
113.806
ама Адебајор има 28 години овој 24, плус Бендтнер сега има прва шанса да игра во голем клуб и да покаже дали ке биде класа над Адебајор или иста со него или една подоле
Океј сето тоа, него мислев според досега покажаното. Бендтнер не успеа да се докаже во Арсенал, уште помалку во Сандерленд така да ова му е една последните шанси да се докаже во некој голем клуб. Ако се посере и сега тогаш ќе си игра во треторазредни тимови ко Болтон, Ридинг и остали. Иначе вака како напаѓач доста добро изгледа, висок, снажен, добро се гради само што до сеа е шупелка :)

Јас мислам дека Јуве има многу повеќе пари од што се претставуваат во јавноста и како што покажуваат со земање на ојле дојле. Арно ама појма немам кој им е филмот со штекање на пари. Па клуб сте бе мајку му, целта на постоење ви е да трошите пари на играчи (трансфери и плати) со крајна цел носење на титули. ...или јас можеби се лажам па Јуве (и во глобала италијанскиве тимови) имаат за цел да спасуваат изгубени души како Тони, Бендтнер, Муту и слични на нив.
Истиот муабет е и со Интер брат. Сите се чудиме како Интер нема пари за играчи а продадоа милијарда играчи, скоро сите ѕвезди од триплетето освен Снајдер и Милито и пак нема пари, епа преку тасета, не знам што сакаат повеќе ама изгледа Италија ко земја е очај во поглед на финансиите за фудбалот. Превисоки даноци имаат и затоа газдиве гледаат да заштедат што повеќе.

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.237
Поени од реакции
8.135
^ Кога сме веќе кај тоа иако е офтопик, не ми ги чепкајте МЗТ:)
Не ми треба мене титула
за тебе верно јас да навивам
и живот јас би дал само за тебе
за тоа свето име МЗТ!!!:pipi:

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.525
Поени од реакции
22.175

Тутоспорт, ги погоди трансферите на јуве летово :D
Не си свесен колку си во право. Ај годинава не толку, ама последниве години секој втор играч од Германија бил поврзан со Јуво поред Тутоспорт. Не дека не земале ама едино Видал вреди, Салихамиџиџ или Елиа беа промашувајна, на пример.

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.237
Поени од реакции
8.135
Не си свесен колку си во право. Ај годинава не толку, ама последниве години секој втор играч од Германија бил поврзан со Јуво поред Тутоспорт. Не дека не земале ама едино Видал вреди, Салихамиџиџ или Елиа беа промашувајна, на пример.
Диего не го заборавај. Колку само надежи имав во него а ме разочара до максимум. Дури мислев дека еден ден ќе ја наследи 10 ката на Дел Пиеро:facepalm:

Чекич

Мајкл Оливер судиски боготац
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.998
Поени од реакции
6.305
може да реметите се ама за мзт че го палим со бенѕин

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.525
Поени од реакции
22.175
Арсенал дане е мал клуб? Иначе Бендтнер е добар играч има потецијал ама страда од други работи, се преценува ептем. Не знам моментално како ќе ви помогне но добро е што е само позајмен ама и зема солидна плата, затоа Дортмунд не го зеде а беа исто заинтересирани.

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
^ Кога сме веќе кај тоа иако е офтопик, не ми ги чепкајте МЗТ:)
Не ми треба мене титула
за тебе верно јас да навивам
и живот јас би дал само за тебе
за тоа свето име МЗТ!!!:pipi:
Ete ti lajk deka pesnata im e jaka,ne za drugo :icon_lol:

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.525
Поени од реакции
22.175
Диего не го заборавај. Колку само надежи имав во него а ме разочара до максимум. Дури мислев дека еден ден ќе ја наследи 10 ката на Дел Пиеро:facepalm:
Да во право си, го заборајв и мислам на почеток добар беше ама се тек на време попушта, така и во Волфсбург. Едино во Вердер беше цар ама ептем му одговараше системот кој беше само напаѓачки.

Ивица ЈМК

Forza Juve Per Sempre!!!!
Член од
28 март 2010
Мислења
1.399
Поени од реакции
270
од шо сте глупи не ја свативте поентата.Секоја година у Аеродром смрди од депониите кај Вардар,али вашите мали мозочиња освен јадење гомна против Јуве и освен форумов подалеку не знаат.шо да ви праам коа сте малоумни.
Поентата не ми беше ни мзт ни работнички ни било кој друг,има теми за тоа,таму се дискутира за тоа,не ко вас у тема за сериа А дискутирате за нешо пред 6 години.
п.с. отворете си тема калчополи или јуве местачите и можете да дрндате до крајот на вашиот беден живот.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom