Фан Клуб: Челзи

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.349
Tooooooooooooooooo .,,, evoooo Falcao presao !!!!
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:

::
:
Na utakmici presao 7 kilometara !!!

:pos: :pos: :pos:
Не е финале ЛШ, за да се плаче, и подобро што не е. Ама е за плачење, зошто е трагично :)
--- надополнето: 31 август 2012 во 23:59 ---

Зависи која. Некоја Asian или Ebony...
Latina. По можност од Колумбија. Да и вратиме за Фалкао :ROFLMAO:

В

Ваздух

Гостин
Малуда не го дадовме, Есиен го дадовме. И позади ќе останеме со Меирелес, Микел, истрошениот Лампард и Оскар кој би можел принудно да игра на таа позиција.
Лош потег... младиот Есиен па на калење во гигант како Реал.

Schürrle

can't be touched
Член од
19 ноември 2008
Мислења
3.040
Поени од реакции
2.130
Поголема катастрофа здравје..
Но BLUE TILL I DIE..
Стварно немавме појма некако ко да не им се играше , Кејхил е бавен , во вакви утакмици баш не процветува , фалеше Тери..и го молам РДМ да не го става веке Лампард во игра , бидејки ми се се*е од него , ми др*ема дали е ѕвезда или месечина на Челси ..
Инаку не се срамам од поразот , Фалкао не уништи , зимата мора да се донесе овој играч..
И после поразот шетав низ град со Челси дрес бидејки не се срамам поради тоа што навивам за нив!
KTBFFH!

JimmyFloydBottleBank

Rimtutituki
Член од
29 ноември 2010
Мислења
6.801
Поени од реакции
8.600
Микел ќе игра секоја ебена утакмица се додека не рикне :tapp: Незнам што требаше им требаше потегов со Есиен па уште позајмица.:facepalm:Ќе ни го вратат на делови сега во Јуни :icon_mrgr:

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.349
Тамам е потегот со Есиен. Го имаме Меирелес,Лампард,Ромеу,Рамирес исто така.
Ок сме.
Есиен не е тоа што беше.
Само ми е криво што Малуда ќе зима плата а нема ни на клупа да седи :tapp: Ама ај можда ќе го продадеме за некое милионче-2 во јануари

Jack Nolan

Сите сме луѓе, но ретко кој е човек!
Член од
31 јули 2011
Мислења
1.587
Поени од реакции
1.506
Јбг уште еден трофеј ни избега ама тоа и не е до толку битно.
Битно е што денеска играчиве не се замараа да играат. Како Капитол 1 куп да е..
Играта е таа. Хазард денеска изигра ОК. Да имаше уште 1 на ниво во нападот ќе бевме подобри...ваљда.
Одбранава спиеше.
Пцуејте го Торес колку сакате ама добро изигра. (најверојатно сега некој ќе ме цитира кажувајќи колку бил дрво). Торес годинава ќе ни биде главен играч (покрај Хазард) за ова може на крај на сезона ме цитирате.
Сега ни останува утре да гледаме ЕПЛ од врвот на табелата па после пауза заради интернационални средби да се вратиме на нашата препознатлива игра против КПР.
До душа може и да не ги тепаме. И воопшто не би бил изненаден и да не ги победиме но тоа во никој случај не значи дека сме во криза.
Пошто не сме (дури и ако не ги победиме КПР).
Играва беше лоша ама јас реално можам да видам работи што ми се допаѓаат.

Инаку денеска е трансфер дедлајн. Баш ме интересира дали ќе дојде некој после овој резултат :D.Покрај играва на Ивановиќ сум презадоволен што го донесовме Азпи. Ова го кажувам и покрај тоа што не изигра ни минута во плавиот дрес.Вообичаено задоволен сум од цела одбрана освен од играта на Ешли. Денеска беше комплетно обратно. Ешли супер сите како во цементара да играат.
Најдобар играч денеска Оскар. Најреално.

Не мора во таа тема да честитам пошто 1 навивач е на АМ го знаеме кој е.
Atleti MKD Честитки. Позаслужено здравје. Нека ви се множат во оваа и следните сезони. Можеш слободно цела вечер да славиш :).
Фала многу. Многу сум среќен, не ми се верува импресиониран сум. Ми потекуа солзи и намовнав целиот. Ова ми е еден од најдобрите моменти во животот. Возбуден и незнам што да кажам. Сега имам работа на фан клубот а за 1 сат се враќам на темата за супер купот да се помуабетиме. Честитки и за вас!:гик:

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.349
Фала многу. Многу сум среќен, не ми се верува импресиониран сум. Ми потекуа солзи и намовнав целиот. Ова ми е еден од најдобрите моменти во животот. Возбуден и незнам што да кажам. Сега имам работа на фан клубот а за 1 сат се враќам на темата за супер купот да се помуабетиме. Честитки и за вас!:гик:
Ако ти е за муабет со фанови на Челзи може и тука :D
И стварно ми е криво што нема да играте во ЛШ сезонава.
Ама ај сто посто догодина се враќате.

Инаку се земаат некои пари од учеството во купов?
Ако да тоа + пари од крај на сезона земете некој брз креативец,не многу скапа подршка за Фалкао и горе доле ок сте и може да изборите 1/4 финале во ЛШ (со малку среќа) па после кој знае.

Не би било лошо догидина во Прага реванш еден :D
--- надополнето: 1 септември 2012 во 00:25 ---
^ Незнам што е таман потегов ај да го продадовме ама на позајмица :tapp:
Па ако ништо друга нема пари да ни зима :D па ако се покаже добро ќе го продадеме а и ако ни треба некој играч од Реал може и како дел од договорот да го кориситме :)
--- надополнето: 1 септември 2012 во 00:39 ---
Ако ви е криво што не земавме никој денеска рачунајте го Марин како денеска да сме го зеле пошто прв натпревар ќе има следното коло во ЕПЛ :)
А супер играч е и ако игра како што играше летово топ трансфер ќе испадне.
Торес​
Хазард-Мата-Марин​
:vozbud:
Ама мене вака ме чуди што ќе им правиме на волку играчи?
Кај ќе ги играме сите овие? Па башка и уште други бараме..

Среден ред играме 2ца а ги имаме:Ромеу,Меирелес,Микел,Лапмард,Рамирес. Добро Есиен што го позајмија

AMF играме 3ца а имаме: Хазард,Мата,Марин,Малуда,Мозес,Оскар,Пиазон па и Стариџ.
А уште и Бенајун и Какута ги имавме..

За во напад тамам сме.Играме со 1 напаѓач на таа позиција. Торес е тамам.Реков еднаш и ќе повторам.Џабе го хејтате кога он ќе ни биде главен сезонава. На негова позиција може да играат и Стариџ и Мозес така да топ сме .
--- надополнето: 1 септември 2012 во 00:54 ---
И пак малце спамам али јбг ова мора да се сподели.

https://twitter.com/TheRealAC3/status/241657692647735297

:cuc: По реално здравје. Дај нека им сподели ова со другите (а демек тие не знаат) и од твитовите ќе видите дека заедно во соба се Ешли и Бертранд.
Има што да учи Рајан од него. За некоја година играчиште ќе стане од него

G

grande-juve

Гостин
Wellll that was a lesson, absolute joke no fight, desire, passion, and a big reality check!!!!!!
Со ова се е кажано...

• Ми се допаѓа
Reactions: D_T

C R E S

Chelsea Fan!
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.515
Поени од реакции
1.266
Не утепа вечерва Фалкао нема што,заслужена победа.Лоша вечер за одбраната и за Чех.Нападот со Торес е срање невидено!

Плавиот^

London is blue!
Член од
3 октомври 2011
Мислења
930
Поени од реакции
1.462
Ќе може некој да ми даде хајлајтс од мечов. Мора овој срам да го видам :eek:

Kajgana Shop

На врв Bottom