Фан Клуб: Челзи

В

Ваздух

Гостин
И јас до душа не знам што ќе ни е уште еден напаѓач/десно крило кога истотот што го игра Хулк го игра и Мозес.
Реално тимов ни е супер вака како што е.За Хулк ќе дадат 40/50 милиони и после клупа ќе грее..
Ама ај да речеме Хулк е помлад од Торес па за 2-3 год ќе ни треба врвен напаѓач.
Реално не би ми пречело да го видам Хулк во Челзи ама и да не дојде не би ми пречело воопшто.
Стариџ и Лукаку, и ако е потребно уште еден. Можеби Бамфорд и Феруз ќе бидат добри напаѓачи па ќе нема потреба од купување.

Иначе нешто се шушка за Реми од Марсеј, за не толку големи пари и за бек-ап на Торес.

H

HoT IcE

Гостин
Шушкање имало, и ќе има, ама Челзи заврши со трансфери летово и тоа го потврди Роби, се на се ова беше најдобар трансфер рок за Челзи после 2005 година, и можеме да бидеме се освен незадоволни, имаме склопено солза тимче што плаче за трофеи, сега се зависи од самите играчи и највеќе од Роби Ди Матео, се е во негови раце, засега влече добри потези и што е најбитно има кохезија во тимот, за натака ќе видиме, сам си го крои шеширот. Од Роман не смееме да се жалиме, направи се што е во негови раце за ние да бидеме најсреќни фанови на цел свет сезонава ако иде све според планираното.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Ај да не пишувам во темата за Ел Класико тука ќе си пишам пошто таму има да ме напнат каталонци :D

Lets be honest, Barcelona weren't going to come back from being 2-0 down with 10men, No-one does that...Oh wait? We did. #ChampionsOfEurope

JimmyFloydBottleBank

Rimtutituki
Член од
29 ноември 2010
Мислења
6.801
Поени од реакции
8.600
Стварно никој не го сака овој ако треба нека им платат нека го носат што подалеку :tapp:

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Таман во Аушвиц ќе го пуштиме на позајмица и таму сапун ќе го направат ?

Иначе кој е тој црниот горе до Иванович ? И тој лево до Малуда ?

H

HoT IcE

Гостин
Таман во Аушвиц ќе го пуштиме на позајмица и таму сапун ќе го направат ?

Иначе кој е тој црниот горе до Иванович ? И тој лево до Малуда ?
Чалоба, и најновото засилување на десен бек - Азпикулиета.

Kajgana Shop

На врв Bottom