- Член од
- 9 март 2011
- Мислења
- 1.944
- Поени од реакции
- 905
Decki za Zlatnata topka ima uste vreme,neka igraat do Januari i posle toa ke vidime koj e koj...
p.s: Cestito kupot,zasluzivte
p.s: Cestito kupot,zasluzivte
Конечно реално размислување...Не сум задоволен од Мурињо. После првите пола саат дозволивме да ни ја превземат играта со 10 играчи. Во второ истото срање. Кога можевме да притиснеме и да дадеме уште 2/3 гола. Така се поеба со Баерн лани а фалеше малку и со Барса на Кампот лани за решавање на титулата во ЛаЛига.
Рамос катастрофа.
Честито титула која можеше лесно да припадне на Барса. Тоа е, кога имаат шанса не газат до крај, овие нашиве се плашат ако заводат со повеќе од еден гол.
Освен првите 30 минути се друго беше катастрофа. Нема оправдание за Мурињо. Редно е да изеде некоја критика.
Во полн трк, да примиш со десна нога топка која лета добри 50 метри, и без да да падне да ја шутнеш со лева кон гол е се, освен глуп шут ...У прво кутрите ние едвај половината ја поминавме каде па зицери да фаќа Икер
Во второ беше Педро испадна пред него ама како Игуаин првата шанса на 0-0 шо ја промаши, така и овој многу глупо ја шутна.
Не го заборавај Иниеста, зеде Европско со ШпанијаПак ќе повторам, за наградата Златна Топка се гледа календарски, 2012 година, не сезонски. Па сеа ако не ти е мака број голови во 2012 само, мада заеби головите. 2 трофеи + 1/2 финале во најелитното европско репрезентативно натпреварување наспроти 1 трофеј. Останува да видиме кој е во право.
Ова е најак фудбалски потег за 2012 година, секоја чест за Марсело, ова е вансериски, fuck Ronaldinho !Мама миа....
--- надополнето: 30 август 2012 во 09:25 ---Дајте добар линк што нема да сецка и да кочи луѓе.
Денес ќе биде многу тешко и највеќе ми е страв од ланскиот куп кој заврши на Бернабе 2-2, а и мислам Реал ќе брцне 2 гола секако и Барса дава!
Мој тип
ГГ3+ ; 1&3+ ; конечен 2-1
Ова го читам од кога сум на форумовВи кажав да не видите оптимисти DDDDD
Страшни сме!! Само Игуаин да поработи на завршницата...
Честито нека е немам други коментари
ХАЛА МАДРИД
Aа ти од иловица ли си,или од штука?Честито. Друг пат против екипи кои играат на нивото на ФК Штука и ФК Иловица, .
Ова е од ланскиот натпревар, не е од вчера.Ова е најак фудбалски потег за 2012 година, секоја чест за Марсело, ова е вансериски, fuck Ronaldinho !