Фан Клуб: Реал Мадрид

Член од
14 април 2012
Мислења
32.556
Поени од реакции
66.189
Не сум задоволен од Мурињо. После првите пола саат дозволивме да ни ја превземат играта со 10 играчи. Во второ истото срање. Кога можевме да притиснеме и да дадеме уште 2/3 гола. Така се поеба со Баерн лани а фалеше малку и со Барса на Кампот лани за решавање на титулата во ЛаЛига.
Рамос катастрофа. :facepalm:
Честито титула која можеше лесно да припадне на Барса. Тоа е, кога имаат шанса не газат до крај, овие нашиве се плашат ако заводат со повеќе од еден гол.
Освен првите 30 минути се друго беше катастрофа. Нема оправдание за Мурињо. Редно е да изеде некоја критика.
Конечно реално размислување...
Можеа комотно првото полувреме да го завршат со 3-4 гола, зошто се повлекоа, стварно не знам, оставија простор доволно да мора да спасува Касиљас во неколку наврати ...
Едини човек кој е виновен што не им вративте за оној пораз од 5-0 е Игуаин ...
Одамна Барса не играла вака раштракано, се добиваше чувство дека секоја висока топка ке им направи проблеми ...
Секоја топка ја сечеше Реал во тој период ....

И само ја ли мислам дека Чаби Алонсо можеше комотно да биде избркан откако си ги загуби нервите и почна да ги коси Барселонци еден по еден покрај аут линијата првин?

У прво кутрите ние едвај половината ја поминавме каде па зицери да фаќа Икер :)
Во второ беше Педро испадна пред него ама како Игуаин првата шанса на 0-0 шо ја промаши, така и овој многу глупо ја шутна.
Во полн трк, да примиш со десна нога топка која лета добри 50 метри, и без да да падне да ја шутнеш со лева кон гол е се, освен глуп шут ...

Пак ќе повторам, за наградата Златна Топка се гледа календарски, 2012 година, не сезонски. Па сеа ако не ти е мака број голови во 2012 само, мада заеби головите. 2 трофеи + 1/2 финале во најелитното европско репрезентативно натпреварување наспроти 1 трофеј. Останува да видиме кој е во право. :)
Не го заборавај Иниеста, зеде Европско со Шпанија ;)

Член од
18 мај 2008
Мислења
7.561
Поени од реакции
17.594
дајте бе статистика од мечов нигде не можам да најдам

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Иначе Честито ТИТУЛА, многу голем мерак ми се направи!
Дајте добар линк што нема да сецка и да кочи луѓе.
Денес ќе биде многу тешко и највеќе ми е страв од ланскиот куп кој заврши на Бернабе 2-2, а и мислам Реал ќе брцне 2 гола секако и Барса дава!
Мој тип
ГГ3+ ; 1&3+ ; конечен 2-1 :D
--- надополнето: 30 август 2012 во 09:25 ---
Нема потреба да го критикувате Хиго, нели веќе го научивте??? или па можда очекувате од него дека ќе биде најдобар голгетер у свет, па затоа вакви разочарувањаo_O Секогаш кога имал многу шанси усерувал и им се серело на повеќето од него али што е поголем миленик од Бензема и повеќето се за него од Форумов тоа е друга работа. У Мадрид не е така:D Сите знаете Бензема не влага у многу шанси, не дај боже да влезе неколку утакмици, па ни Роналдо не ни треба веќе, а Хиго може да се пушти на позајмница у Вардар/Шкендија:P:pos:
--- надополнето: 30 август 2012 во 09:26 ---
Ви кажав да не видите оптимисти :DDDDDD

Страшни сме!! Само Игуаин да поработи на завршницата...

Честито нека е немам други коментари :D

ХАЛА МАДРИД
Ова го читам од кога сум на форумов:вонзем:

Член од
29 јануари 2008
Мислења
821
Поени од реакции
410
ДОбар Меч! Само така! Циганите се изгубија!

инаку вечер од 6 ждребката за Лига Шампиони.. знае ли некој дека може да се падне во група како Реал, Сити, ПСЖ и Борусиа....

Член од
11 февруари 2009
Мислења
546
Поени од реакции
78
Да играше Бензема питање ќе беше дали ке имавме толку 100% шанси во првото полувреме.Сепак има заслуга и Игуаин за играта на Реал има голема разлика од неговата до играта на Бензема (со цела почит не вика дека е подобар само дека знае подобро да се открие да направи шанса,да го збуни дефанзивецот):DСепак овие шанси не се пропуштаат посебно не во вакви натпревари.Али јбг таков е нашиот "Пипита" на важните натпревари,се убаво ке направи и на крај кога ке излезе со голман 1-1....

Сепак ова за мене беше најдобиот натревар против Барса во последните 3-4 години и конечно со цела доминација успеавме да ги надиграме,треба уште некој пропусти да се фиксират како на пример реализација :) Мило ми е што самодовербата во клубот вчера се искачи на највисоко ниво потребна беше ваква утакмица да проработат Озил,Ди Мариа,Марсело,Кедира па макар и Роналдо (btw What the fuck 6 утакмици по ред им дава гол на Барса ова е нешто...:vozbud:) И конечно очекувајте да почнаат да летаат петарди во Ла Лига уште сега во Недела со Гранада.
А да,да не заборавам со среќа во 17ч да ни се падне пак Динамо Загреб,минатата година не успеав да одам ама оваа се ќе направам да одам :ROFLMAO:.Не сум по долгите постови повеке си читам како дискутирате ама јгб така ми дојде инспирација :LOL:

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.785
Поени од реакции
30.644
Игуаин требаше да користи малку од ала Меси лопчињата ќе дадеше некој гол плус. Можеби не е во голгетерска форма ама од секогаш знаел подобро да се открие од Бензема. Мислите он несака да даде гол...па сака али јбг не му идеше. Еве Касиљас му спука на крај, а Мур сигурно ќе му спука ако не му спукал до сега...нека работи на завршница на тренинг и тоа е.

TheTrooper

Психијатриски случај
Член од
27 април 2009
Мислења
6.830
Поени од реакции
6.384
Колку лепота се собрала на сликава :icon_mrgr:

Kajgana Shop

На врв Bottom