ajde exchange na facebook,broeviТе сакам
ajde exchange na facebook,broeviТе сакам
Just married сме више,касниш.ajde exchange na facebook,broevi
imase faul?Нека ми каже некој каталонец зошто му го поништија голот на Пепе.
Фаул имаше од Пепе, не знам што се правиш слеп без потреба.Нека ми каже некој каталонец зошто му го поништија голот на Пепе.
Јас мислам дека не.imase faul?
Ја не сум Каталонец но сега на SKY рекоа дури имало 2 пати фаул од Пепе. И било оправдано поништувањето дадоа успорена снимка.Нека ми каже некој каталонец зошто му го поништија голот на Пепе.
Imase faul nad Mascherano , ne se pravi ludНека ми каже некој каталонец зошто му го поништија голот на Пепе.
Два фаули не еден.Фаул имаше од Пепе, не знам што се правиш слеп без потреба.
ниту адријано го удри намерно кристијано па заработи директен црвен........сега пули таму како ве буши меси.........
Јас не гледам тука никаков фаул, топката паѓа во шестнаесет метри Пепе трча на кај нејзе и во трк го бутка малку Маскерано, кој секако и да не беше бутнат никако немаше да помогне во таа ситуација. Пепе само тргна накај Маскерано со цел да ја удри топката, не го бутна намерно, како на пример во оваа ситуација.
Тука си грешка. Оваа ситуација е за црвен картон, без разлика вакво нешто каде ќе се случи. Дали тоа ќе биде на кругот од центарот или пред 16-ник. Роналдо излагаше тука 1 на со Валдес доколку Адриано не го бутнеше. Тоа е чиста ситуација за гол која е прекината и се суди одма црвен картон. Се случувало и жолт да се додели, но генерално ова се дава црвен.ниту адријано го удри намерно кристијано па заработи директен црвен........сега пули таму како ве буши меси.........
имаше несмасен инерцијален на раб на прекршок беше,кристијано одвај чекаше да падни убаво се виде на снимката дека не му е воља да продолжи со трчање ами да падни.......понекогаш судијата одлучува да додели жолт картон во вакви ситуации,иако по правилата значи последен играч - директен црвен картон,има нешто што се вика судиско убедување,а потоа комисијата одлучува дали да го награди или казни судијата за неговите одлуки......Тука си грешка. Оваа ситуација е за црвен картон, без разлика вакво нешто каде ќе се случи. Дали тоа ќе биде на кругот од центарот или пред 16-ник. Роналдо излагаше тука 1 на со Валдес доколку Адриано не го бутнеше. Тоа е чиста ситуација за гол која е прекината и се суди одма црвен картон. Се случувало и жолт да се додели, но генерално ова е за црвен.