- Член од
- 12 март 2008
- Мислења
- 1.055
- Поени од реакции
- 757
Стоеше Бравото у оглас подолго време ради цената. Се заебавав, нереално висока беше.Колку го продаде? ама и долго го продаваше не зезај од коа го имаше стаено на оглас
Шевчето го имам возено до охрид, струга ваму таму едно 300-400 км и стварно удобна кола е, пространа внатре, голем багажник итн, јас ја возев со мотор 1.4 или 1.6 незнам кој беше ама воглавном беше истот мотор што се вградуваше на опел
имам доста пофални зборови за тоа авео мене ми легна тогаш ептен ама штета авантурата беше 3 дена со него
Башка ова ти е со атест плин, не верувам дека повеќе од 8 ќе троши плин градска што значи за околу 300 денари цепаш 200км во град
јас се мислев на корсата да и ставам плин ама има сензори ваму таму ќе ги "јадел" плинот + и не возам долги релации (освен одмор) така да се откажав од помислата
А што спомна за гомцето пежо 107 ... НЕМОЈ само ќе ти кажам
Сега за сега Хјундаи и10 ми е фаворит. Ќе видиме. Шевролетов све ок ама не ми се свиѓа. Го глеав, го возев и нов глеав ваков у АутоМакедонија ама колата не ми се допаѓа. 107ците имале многу проблеми така да отпишани се.