Не знам што ќе биде ако одиш без слика, може ќе те вратат. А ако е со поинакви димензии, може да ти се развикаат, ама ќе те пуштат така. Јас имав по димензии слика и бабата од стуентски на ФЕИТ убаво ми се развика. Одличен прв впечаток за факултетотА шо се случува ако немам сликчина со бараните димензии и дали е можно да ми се искомплицира живото ако појдам без сликчина утре ?
Оди слики се бе у фото студио и ќе видиш како се ќе помине у ред.А шо се случува ако немам сликчина со бараните димензии и дали е можно да ми се искомплицира живото ако појдам без сликчина утре ?
а неможе ли со сликите од матура ?! (која димензија бараат ) ?!Оди слики се бе у фото студио и ќе видиш како се ќе помине у ред.
Тее ебати младината...
Може со сликите од матураа неможе ли со сликите од матура ?! (која димензија бараат ) ?!
Се учи Ц и дури на крајот само се зема структури во Ц++ али ги немаше ни на колоквиум ни на испит. Втор семестар класи во Ц++ (ООП) и другата половина класи и слично во Јава.Што се учи во прв семестар програмирање на КНИ : C или C++ ? Во програмата пишува C, а во литература за истата програма C++ . Help
е-технологии можи е најјлесен смер ама е најмудар избор затоа што можиш да си научиш програрмирање без да се замараш со калкулуси.Има некој да сподели искуство за Примена на е-технологии?
Дали може за упис таму да се влезе со Англиски на матурата (на отворениот ден зборев со студенти и ми рекоа дека и те како е можно)?
Исто така, едноставно ако може 2-3 реченици како е таму, професори, материјал, ваму-таму (се кајам што се упишав, не се кајам...ти реков ми рече)
Епа тоа и викам...А и башка ми се погоди пошто ја земав смер (во гимназија Орце Николов сум иначе) Општествено-Хуманистичко А..И затоа сакав да го спојам бизнисот и менаџментот, заедно со програмирањето и иновациите...Сакам нешто поинакво од она типично “програмирање“ за кое повеќето мое друштво сака да иде...е-технологии можи е најјлесен смер ама е најмудар избор затоа што можиш да си научиш програрмирање без да се замараш со калкулуси.
Епа на право место си , и јас бев општествено хуманистичко А.Епа тоа и викам...А и башка ми се погоди пошто ја земав смер (во гимназија Орце Николов сум иначе) Општествено-Хуманистичко А..И затоа сакав да го спојам бизнисот и менаџментот, заедно со програмирањето и иновациите...Сакам нешто поинакво од она типично “програмирање“ за кое повеќето мое друштво сака да иде...
А не категоризирам никогаш лесни и тешки смерови...
Госпожа, доста работи си помешала, размисли уште еднаш дали си за таму.И јас сум заинтересирана за овој факултет и ако сака некој да ми подобјасни во што е разликата меѓу обичното програмирање и овој смер е технологии? Например и при вработување да не прават некоја разлика или во суштина тоа е истиот факултет?
Ти препорачувам да ги прочиташ описите на смеровите... Не се воопшто исти. Имаат сличности, да. Ама далеку се од исти.И јас сум заинтересирана за овој факултет и ако сака некој да ми подобјасни во што е разликата меѓу обичното програмирање и овој смер е технологии? Например и при вработување да не прават некоја разлика или во суштина тоа е истиот факултет?