- Член од
- 23 јуни 2008
- Мислења
- 9.265
- Поени од реакции
- 5.045
Ајде пупоне кладба у аватарче =) ?
Рома добива 1 милион од милан , Бојан ќе стои како позајмен играч од страна на барса со можност на откуп само незнам за која точно цена...кога го земаа рома лани имаше поголема цена али му спадна по не толку впечатлива сезона....па недај боже тоа да се деси, си земам куферите и право у Црна Гора на работа за 400 евра месечно и не се враќам
и ако може некој од миланезите да пише тука некој детали од договорот со Кркич, ја сеуште неможам да најдам нешто конкретно, што како се случи, ние имавме сложен договор со Барселона, дали сега Милан го наследува тој договор, дали само ние ги даваме оваа година на позајмица или пак Милан прави нов договор со Барса а ние веќе немаме ништо со Кркич ????
Друже, свака ти част имаш голема смисла за хумор.Замислете Лацио да завршат пред Рома. Леле кој резил ќе биде, а Boom Shaka Lakka
Немој после кога ќе го земете да го правиш најјако играчиште.... се шалам се разбираБлагодарение на Удинезе, но и на нивните два талента Армеро кој 2 пати пред голман излезе и се посра(додуша и гол даде) и на Маикосуел(или слично) кој пробуваше да го имитира Пирло или Рамос(у понова историја), Италијаните оваа година со 2 претставника во ЛШ.
Идиотштината на Армеро при 1-0
До Земан е ...не за друго.....Зошто бе хумор? демек рома многу јака,па лацио не можел да заврши пред неа.
ако лацио заврши пред рома сезонава доброволно се повлекувам од форумов на 2-3 годиниЗошто бе хумор? демек рома многу јака,па лацио не можел да заврши пред неа.
А ондак извини,јак тренер е тој ехе сум слушал ја за него.До Земан е ...не за друго.....
Ејј дај ми ја сликата ќе ја носам една недела цела, тогаш се сеќавам еден ден порано ја тргнав, под казна уште цела неделa, озбилен сум, прати ја кога ќе бидам дома ќе ја ставам на аватарАјде пупоне кладба у аватарче =) ?