Serie A 2012/2013

Кој ќе биде шампион 2012/2013?

• Вкупно гласачи
    432
Статус
Затворена за нови мислења.

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.042
Поени од реакции
6.070
Благодарение на Удинезе, но и на нивните два талента Армеро кој 2 пати пред голман излезе и се посра(додуша и гол даде) и на Маикосуел(или слично) кој пробуваше да го имитира Пирло или Рамос(у понова историја), Италијаните оваа година со 2 претставника во ЛШ.

Идиотштината на Армеро при 1-0

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.467
Поени од реакции
6.804
Честитки до Удинезе, повторно се избрукаа.

Член од
25 јануари 2009
Мислења
2.008
Поени од реакции
917
па недај боже тоа да се деси, си земам куферите и право у Црна Гора на работа за 400 евра месечно и не се враќам :pos:

и ако може некој од миланезите да пише тука некој детали од договорот со Кркич, ја сеуште неможам да најдам нешто конкретно, што како се случи, ние имавме сложен договор со Барселона, дали сега Милан го наследува тој договор, дали само ние ги даваме оваа година на позајмица или пак Милан прави нов договор со Барса а ние веќе немаме ништо со Кркич ????
Рома добива 1 милион од милан , Бојан ќе стои како позајмен играч од страна на барса со можност на откуп само незнам за која точно цена...кога го земаа рома лани имаше поголема цена али му спадна по не толку впечатлива сезона....

Niggersinparis

добро вече
Член од
28 август 2012
Мислења
2.457
Поени од реакции
1.999
Ама и тоа голманот е токмак голем, на сите 5 пенала овие уште залет не земале се фрла, па добро бе....:pos:

Член од
25 јануари 2009
Мислења
2.008
Поени од реакции
917
Благодарение на Удинезе, но и на нивните два талента Армеро кој 2 пати пред голман излезе и се посра(додуша и гол даде) и на Маикосуел(или слично) кој пробуваше да го имитира Пирло или Рамос(у понова историја), Италијаните оваа година со 2 претставника во ЛШ.

Идиотштината на Армеро при 1-0
Немој после кога ќе го земете да го правиш најјако играчиште.... се шалам се разбира :D

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
Се кладам дека Италија во 1/8 финале ќе има само еден прецтавник.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.954
Поени од реакции
45.120
Skapanici se ovie Udinese, skapanici, a sto moze da se ocekuva od Pozzo, rasprodazba prai sekoe leto i baska Granada i Watford negovi se, i vo niv investira plus, budala covek, bolje Napoli ili Inter da otide vo LS, bar nemase vaka da se izbrukaat vo ovaa faza ali ok, vo LE bi trebalo da napravat dosta poeni i dvete ekipi ali edno e 3 ekipi da se vo konkurencija u LS od Italija drugo e 2.

Tone li tone kalcovo, Francija pocinja da 'rzi .

jovanovski

Motherfucker Jones
Член од
30 јуни 2008
Мислења
3.789
Поени од реакции
1.294
Зошто бе хумор? демек рома многу јака,па лацио не можел да заврши пред неа.
ако лацио заврши пред рома сезонава доброволно се повлекувам од форумов на 2-3 години :pos:

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.923
Поени од реакции
8.799
Ајде пупоне кладба у аватарче =) ?
Ејј дај ми ја сликата ќе ја носам една недела цела, тогаш се сеќавам еден ден порано ја тргнав, под казна уште цела неделa, озбилен сум, прати ја кога ќе бидам дома ќе ја ставам на аватар ;)

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
Hahah ај ај ...имаш за зимање - него сеа за у недела сакаш кладба ?

Прогнозирам 3/3+ парчиња у ваша мрежа и победа на интер :D ако тпеаме со под 3гола дадени или изгубиме - носам слика/потпис/макар и за ѓубрентус ако требa :troll: :pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom