Serie A 2012/2013

Кој ќе биде шампион 2012/2013?

• Вкупно гласачи
    432
Статус
Затворена за нови мислења.

Me2

интериста
Член од
21 ноември 2009
Мислења
5.205
Поени од реакции
2.199
епа не знам шо се палеше ти кога освојувавте регионална лига (калчо).Тој претходниот пост ти беше......неам коментар.Или и кога ќе се докаже дека некој е невин во товојот мал мозок останува дека е виновен?:tapp:
Не примети дека во постот има иронија и сарказам? И не навредувај, викаш јас имам мал мозок а во ниту еден момент не те невредив, а заслужи..

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
Кај сме досадни бе брат ? немате никаков валиден аргумент на ништо што ќе ви се пререче кај што не сте у право и одма се фаќате за титулите (30 - освоени на терен:pos::pos::pos::pos::pos:) и мн. јасно дека се развива нездрава дискусија пошо реално - поише боли да си местач и да те шутнале у серија Чкљ него да немаш освоено серија а 15 години :D

Ивица ЈМК

Forza Juve Per Sempre!!!!
Член од
28 март 2010
Мислења
1.399
Поени од реакции
270
Да бе , ок е - тоа што не ти трпи гзот дека тимот за кој што навиваш е местачка багра и тоа што живееш у илузија дека имате 30 (НА ТЕРЕН (нагласувам)) освоени трофеи , не не прави дечурлана кога цел свет се согласува со нас ....баш напротив.

Поздрав.
Одговори на другото прашање рпво,некојси гол од офсајд спомна???Кога тоа???Лани????
Шо има мене да ми трпи гзот дека јвуе местел,вие сте тие значи читај ВИЕ шо не сваќате дека јвуентус местел,бил казнет и си одлежал казна.
Ама толку ви фаќаат тоа мозоците,дека се враќа Јувентус,ама според вас мести.Тука пкмош само на психијатар,на форумов тешко да ви помогне некој.
И да иаме 30 на терен,за разлика од вас.
п.с. знам зашо сте се фатиле за тоа 3 место во ЛШ,зашо вашите посрани тимови немаат капацитет да дојдат до 2 место,да изборат пласман у ЛШ:;)
--- надополнето: 29 август 2012 во 01:39 ---
Не примети дека во постот има иронија и сарказам? И не навредувај, викаш јас имам мал мозок а во ниту еден момент не те невредив, а заслужи..
А немаш мал мозок?Ондак си медицински феномен.;)
--- надополнето: 29 август 2012 во 01:40 ---
Кај сме досадни бе брат ? немате никаков валиден аргумент на ништо што ќе ви се пререче кај што не сте у право и одма се фаќате за титулите (30 - освоени на терен:pos::pos::pos::pos::pos:) и мн. јасно дека се развива нездрава дискусија пошо реално - поише боли да си местач и да те шутнале у серија Чкљ него да немаш освоено серија а 15 години :D
бољи на терен,него на зелена маса ;)

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
Епа брат без судиска тројка тешко е да се догура до топ три места ....бар вие и Наполи не знаете како е тоа :)

Иначе , твоиве другарчиња од фан клуб јуве не разбираат дека сте местачка багра а по контрадикторниов пост глеам и ти дека не разбираш.

Дозволи да ти објаснам -

Те фаќаат како крадеш и сите комшии те гледаат и гледаат како те апсат за кражба.

Пиеш кривична кур пал а у нема врска проаѓа .... и сеа

Кога ќе искочиш - ако некој од комшиите рече ене го оној Петко - е кој Петко ? Тој бе КРАДЕЦОТ што го фатија како краде ...имаш право да им преречеш ? или да им кажеш дека не си крадец ? кога имаш досие у полиција како крадец :)

Јбг, 2 саат сабајле е , се надевам ќе ме разбереш шо сакам да ти кажам :)

Ако прошло тоа дека сте МЕСТЕЛЕ не значи дека автоматски ви се брише тоа МЕСТАЧИ ....еднаш шиткач - стално шиткач ...знаеш како иде ...

Ивица ЈМК

Член од
28 март 2010
Мислења
1.399
Поени од реакции
270
Епа брат без судиска тројка тешко е да се догура до топ три места ....бар вие и Наполи не знаете како е тоа :)

Иначе , твоиве другарчиња од фан клуб јуве не разбираат дека сте местачка багра а по контрадикторниов пост глеам и ти дека не разбираш.

Дозволи да ти објаснам -

Те фаќаат како крадеш и сите комшии те гледаат и гледаат како те апсат за кражба.

Пиеш кривична кур пал а у нема врска проаѓа .... и сеа

Кога ќе искочиш - ако некој од комшиите рече ене го оној Петко - е кој Петко ? Тој бе КРАДЕЦОТ што го фатија како краде ...имаш право да им преречеш ? или да им кажеш дека не си крадец ? кога имаш досие у полиција како крадец :)

Јбг, 2 саат сабајле е , се надевам ќе ме разбереш шо сакам да ти кажам :)

Ако прошло тоа дека сте МЕСТЕЛЕ не значи дека автоматски ви се брише тоа МЕСТАЧИ ....еднаш шиткач - стално шиткач ...знаеш како иде ...
ја разбирам не се секирај и многу добро го знам целиот процес калчополи а и овој сега скомезополи т.е. контеполи.
Работата е што,од 2006 до сега има 6 години пројдено,а изгледа ти и твоите другарчиња не сваќате дека јувентус беше во 2 лига казнет.
Не знам колкав си,али пола од тука у 2006 играле џамлии на ќар и сега ќе ми измислуваат топла вода како јувентус местел.Да ги прашам за кои утакмици беше јвуентус обвинте за местење,поим немаат.

апец

Јувентус фан
Член од
5 декември 2007
Мислења
1.083
Поени од реакции
60
Незнам како може да враќате на постови од ископлексирани копуци, мене ми е тоа веќе смешно, немаат што да кажат па серат дека мести јуве и триста други глупости... Гази Јувентус, мнооооогу е јак, свесте те се, знам тешко ви е али реалноста тоа е :) ај на спиење сега кис кис. 30 SUL CAMPO

Ивица ЈМК

Член од
28 март 2010
Мислења
1.399
Поени од реакции
270
Lepotice ti imas li privaten zivot ili nemas, posto sekoj vtor post ovde e od tebe,neli te mrze da repliciras na sekogo i sekoj sto rekol. mene ke me mrzi da pisam na sekoj 2 sekundi.
прво лепотица не сум за тебе,не ме мрзЕ,јас пишувам у 3 дена еднаш,седам саат време на компјутер и дискутирам,за разлика од тебе што јадеш лајна само.
Види јас кога сум регистриран и број на мислења и види го истот кај тебе,па да видиме кој нема приветн живот.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.350
И во оваа тема се разжестија дискусиите во однос на тоа на кој му бил подолг природно а на кој со естетска хирургија му бил продолжуван..

Само да си кажам : ФОРЦА ПАРМА !
Ај сега да ве видам најдете една титула на Парма во Серија А што е нелегално освоена? Ај најдете и една титула на Парма во Серија А што е освоена на зелена маса? Ај најдете една титула на Парма во Серија А...

Член од
23 август 2010
Мислења
39.401
Поени од реакции
113.937
Абе ивица - а кога ве докажаа дека сте виновни ? пак сте невини? ко малолетничкиве низ скопјево хуху stefan-kobe
Фетиш ми се, ќути таму. :D
Иначе се договоривте дали е офсајд или не? :ROFLMAO:
--- надополнето: 29 август 2012 во 02:01 ---
ја разбирам не се секирај и многу добро го знам целиот процес калчополи а и овој сега скомезополи т.е. контеполи.
Работата е што,од 2006 до сега има 6 години пројдено,а изгледа ти и твоите другарчиња не сваќате дека јувентус беше во 2 лига казнет.
Не знам колкав си,али пола од тука у 2006 играле џамлии на ќар и сега ќе ми измислуваат топла вода како јувентус местел.Да ги прашам за кои утакмици беше јвуентус обвинте за местење,поим немаат.
Деко тогаш се коцкаше, ко и сега. :D
Упс, сеа брка и малолетнички, го забораив тоа. :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom