во пораката зборува за нејзиниот престој во Милано,за тоа колку го сака Интер,а исто така и Жулио.Само последниот дел не ми е јасен,ми изгледа како да не е задоволна од тоа како Интер се однесувал со Цезар...
и да,на крајот пишува дека ги сака навивачите.
и ќе си каже ете ви реков ... после рафа не ви чинел. иако никој не го разбира линкотAbe beter od Bene si be, on bar malo tekstce ke dade na italianski ...
Затоа пишав дека не го разбрав тој дел,баш и за тој се работеше,мање битно,фала на појаснувањето.Una volta feci una figuraccia a San Siro e decisi che forse era meglio guardare le partite da cosa, perché è impossibile per una moglie non urlare allo stadio come una tifosa. Quindi scusatemi se non sono stata una brava tifosa, ma lo ero da casa mia.
Ако мислеше на овај дел, овде вели дека еднаш била на сан сиро, ама се избламирала нешто, и сфати дека подобро е да ги гледа од дома, бидејќи е невозможно за една сопруга да не урла на стадион како навивач. Се извинува ако не била добар навивач, ама навивала од дома.
Успат, Џенова го барала Кутињо за Џилардињо, ама Страма рекол дека Кутињо нема да оди нигде, младинците ги засили некој 16 годишен дефанзивец од Виченца, Андреа Пинтон, а во посета на Апиано дошол Оба Оба
Многу порадо би го гледал него пак во Интер, отколку Џилардињо или Флокари и слични.
Кутре.Колку и да сме слаби,пак ке бидеме пред вас на табела.
Абе ако седи арно ќе биде, секако парите не ги даваме ние од џебот, глеј да не биде во прв тим, е тогаш нервите ќе си ги дајме.За Дејан ни шпекулации има, ни ништо а? Да не заборавиле дека уште ни е у тим?
Изглеа ќе си ја отседи и оваа сезона на клупа и ќе си зима пари колку што ќе зимаат Гуарин и Гаргано.... заедно. Кој како него.
Роналдо ќе го земаме.Прегледај го приврзокот 48221
Фиго е уште директор или нешо такво у Интер нели !? Сликава е од денеска, не верувам дека дошол само заради „навивање“.