Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.061
Поени од реакции
45.826
Abe beter od Bene si be, on bar malo tekstce ke dade na italianski ...

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
во пораката зборува за нејзиниот престој во Милано,за тоа колку го сака Интер,а исто така и Жулио.Само последниот дел не ми е јасен,ми изгледа како да не е задоволна од тоа како Интер се однесувал со Цезар...
и да,на крајот пишува дека ги сака навивачите.

Член од
4 октомври 2008
Мислења
384
Поени од реакции
1.299
во пораката зборува за нејзиниот престој во Милано,за тоа колку го сака Интер,а исто така и Жулио.Само последниот дел не ми е јасен,ми изгледа како да не е задоволна од тоа како Интер се однесувал со Цезар...
и да,на крајот пишува дека ги сака навивачите.

Una volta feci una figuraccia a San Siro e decisi che forse era meglio guardare le partite da cosa, perché è impossibile per una moglie non urlare allo stadio come una tifosa. Quindi scusatemi se non sono stata una brava tifosa, ma lo ero da casa mia.
Ако мислеше на овај дел, овде вели дека еднаш била на сан сиро, ама се избламирала нешто, и сфати дека подобро е да ги гледа од дома, бидејќи е невозможно за една сопруга да не урла на стадион како навивач. Се извинува ако не била добар навивач, ама навивала од дома.

Успат, Џенова го барала Кутињо за Џилардињо, ама Страма рекол дека Кутињо нема да оди нигде, младинците ги засили некој 16 годишен дефанзивец од Виченца, Андреа Пинтон, а во посета на Апиано дошол Оба Оба :D
Многу порадо би го гледал него пак во Интер, отколку Џилардињо или Флокари и слични.

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Una volta feci una figuraccia a San Siro e decisi che forse era meglio guardare le partite da cosa, perché è impossibile per una moglie non urlare allo stadio come una tifosa. Quindi scusatemi se non sono stata una brava tifosa, ma lo ero da casa mia.
Ако мислеше на овај дел, овде вели дека еднаш била на сан сиро, ама се избламирала нешто, и сфати дека подобро е да ги гледа од дома, бидејќи е невозможно за една сопруга да не урла на стадион како навивач. Се извинува ако не била добар навивач, ама навивала од дома.

Успат, Џенова го барала Кутињо за Џилардињо, ама Страма рекол дека Кутињо нема да оди нигде, младинците ги засили некој 16 годишен дефанзивец од Виченца, Андреа Пинтон, а во посета на Апиано дошол Оба Оба :D
Многу порадо би го гледал него пак во Интер, отколку Џилардињо или Флокари и слични.
Затоа пишав дека не го разбрав тој дел,баш и за тој се работеше,мање битно,фала на појаснувањето.

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.046
Поени од реакции
1.175
Минатата сезона Цезар можеше да се продаде и за 15 милиони а сега даваме и пари за да замине?
Исто и Маикон, 4 милиони е смешна сума. Нов договор со пониска плата мислам дека е најдобро решение и за двете страни.

D

draft

Гостин
За Дејан ни шпекулации има, ни ништо а? Да не заборавиле дека уште ни е у тим?
Изглеа ќе си ја отседи и оваа сезона на клупа и ќе си зима пари колку што ќе зимаат Гуарин и Гаргано.... заедно. Кој како него.

Член од
14 март 2010
Мислења
16.940
Поени од реакции
16.238
За Дејан ни шпекулации има, ни ништо а? Да не заборавиле дека уште ни е у тим?
Изглеа ќе си ја отседи и оваа сезона на клупа и ќе си зима пари колку што ќе зимаат Гуарин и Гаргано.... заедно. Кој како него.
Абе ако седи арно ќе биде, секако парите не ги даваме ние од џебот, глеј да не биде во прв тим, е тогаш нервите ќе си ги дајме.
Иначе се мислам дека Маикон ќе остане..

Член од
4 октомври 2008
Мислења
384
Поени од реакции
1.299
Сериозна понуда за Маикон нема, барем не онаква каква што Интер би прифатил (8 милиони или 6 со бонуси), па големи се шансите и да се зборува за продолжување на договорот. Ќе се чека до крајот на меркатото, сите опции се во игра.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Capture.JPG

Фиго е уште директор или нешо такво у Интер нели !? Сликава е од денеска, не верувам дека дошол само заради „навивање“. :)

Член од
14 март 2010
Мислења
16.940
Поени од реакции
16.238

Kajgana Shop

На врв Bottom