Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

WESLEY 10

В А Р Д А Р Е Ц !!!
Член од
6 јануари 2010
Мислења
1.925
Поени од реакции
332
Ајдее ако мислат еден од овие 3ца да зимаат,подобро нека не зимаат кој од кој ги најдоа :D и уште карикатурата Бориело ми потребал :pos: ако успеат да донесат нешто по асално ако не нека остнае вака,ке менува Паласио коа ке неможе Милито а од страните имаме Кутињо,Касано,па и Алварез би можел да ротира како крило.

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.484
Поени од реакции
6.867
Ајдее ако мислат еден од овие 3ца да зимаат,подобро нека не зимаат кој од кој ги најдоа :D и уште карикатурата Бориело ми потребал :pos: ако успеат да донесат нешто по асално ако не нека остнае вака,ке менува Паласио коа ке неможе Милито а од страните имаме Кутињо,Касано,па и Алварез би можел да ротира како крило.
Кој поасален ќе ти дојде за мала плата, за минимален износ за трансфер, да ти седи на клупа да биде резерва. Се знае дека ќе бараме оваков алипен играч кој моли бога некој да му даде шанса од клупа барем.

Член од
14 март 2010
Мислења
16.940
Поени од реакции
16.238
Не ја сфаќам поентата да се земи некој од тие, кога на клупа имаме млади деца желни за докажување, овие издувани фудбалери ама баш ништо значајно нема да променат во тимот, без врска трансфер ако се напраи ќе биде, колку да се курчи Бранка, еве донесовме напаѓач, жими ташак.

WESLEY 10

В А Р Д А Р Е Ц !!!
Член од
6 јануари 2010
Мислења
1.925
Поени од реакции
332
Кој поасален ќе ти дојде за мала плата, за минимален износ за трансфер, да ти седи на клупа да биде резерва. Се знае дека ќе бараме оваков алипен играч кој моли бога некој да му даде шанса од клупа барем.
Па баш овие 3ца ги најдоа,веке ако сакаат таков играч кој ке дреме на клупа и ке биде замена за Милито,подобро нека тргнат по Денис од Аталанта го спомнав веке еднаш,али тоа е не одлучуваме ние Бране си ја врши таа работа :)

Член од
23 август 2010
Мислења
39.510
Поени од реакции
114.612
Дресовите ни личат како оние на Аталанта, не ми се свиѓаат многу многу.
Ако веќе сакаат да земат еден од оние тројцана нека го земат Бербатов, најдобар е од сите тројца само нека дојде за помала плата, а не да цица буџет безвезе.

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.484
Поени од реакции
6.867
Дресовите ни личат како оние на Аталанта, не ми се свиѓаат многу многу.
Ако веќе сакаат да земат еден од оние тројцана нека го земат Бербатов, најдобар е од сите тројца само нека дојде за помала плата, а не да цица буџет безвезе.
Добри се дресовите, многу ги утнаа 2010-2011, со оние грдине риги, тој дрес требаше да си биде стандард, без никакви маани, црно-син, ги носеше сите можни значки на него, како генерали бевме, а они го направија циркузантски.

Член од
4 февруари 2012
Мислења
5.943
Поени од реакции
5.140
Колку и да сме слаби,пак ке бидеме пред вас на табела.

Kajgana Shop

На врв Bottom