US Open 2012 [27 август - 9 септември]

Шампион/ка на US Open 2012

• Вкупно гласачи
    54
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Како може Алмагро со Степанек на оваа подлога да го сметаат за фаворит, бинго ни даваат само...:D

Член од
2 јануари 2011
Мислења
1.561
Поени од реакции
1.012
Како може Алмагро со Степанек на оваа подлога да го сметаат за фаворит, бинго ни даваат само...:D
Дали знаеш дека Алмагро е во топ 10 тенисери по број на одсервирани асеви , и мислам дека е еден од ретките шпанци на кои повеќе им одговара брза подлога отколку земја

Божино

4815162342
Член од
27 јуни 2007
Мислења
8.603
Поени од реакции
13.301
Екипо , мислите дека е можно да не земе сет Гофан против Бердих денес?
Знам не е некој играч на оваа подлога Белгијчето , ама не ми иде слика дека толку убеддливо ќе изгуби .
Башка и Бердих е тачка, знае да изигра слаб сет.
Јас уште откако се извади ждребот го рачунав за прво изненадување, Гофан да победи. :)

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Дали знаеш дека Алмагро е во топ 10 тенисери по број на одсервирани асеви , и мислам дека е еден од ретките шпанци на кои повеќе им одговара брза подлога отколку земја
Во што бил веќе во Топ 10 жими тасета, апсолутно не му одговара оваа подлога, не пак да му е подобра од земја:confused:. Само не знам Радек како е со формата, мислам дека е ок...

The King of Clay

Модератор
Член од
28 јануари 2012
Мислења
5.037
Поени од реакции
3.623

Сите Шпанци преферираат повеќе земја отколку бетон, исклучок е Фелисијано Лопез.

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Јас уште откако се извади ждребот го рачунав за прво изненадување, Гофан да победи. :)
И јас ти се придружувам тука. Голем борец е Гофан, го докажа тоа на Вимблдон. Јас не би ставила пари дека Бердих ќе го збрише.

Член од
18 септември 2011
Мислења
5.442
Поени од реакции
5.567
Алмагро имаше повреда на рамото,не е играл од олимписките игри,Степанек го доби на Американската турнеја Дел Потро,со оглед на тоа мислам дека Алмагро уште не е добро залечен,би типувал на победа на Степанек.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.719
Поени од реакции
43.767
Алмагро имаше повреда на рамото,не е играл од олимписките игри,Степанек го доби на Американската турнеја Дел Потро,со оглед на тоа мислам дека Алмагро уште не е добро залечен,би типувал на победа на Степанек.
Сеа ти текнува да кажеш, од кога ставив на Алмагро.. xD

Член од
23 август 2010
Мислења
39.385
Поени од реакции
113.829
Сите Шпанци преферираат повеќе земја отколку бетон, исклучок е Фелисијано Лопез.
Нема врска тоа, сите Шпанци преферираат земја али убаво кажа Чарли, Алмагро е еден од ретките Шпанци кој игра подеднакво добро и на тврда и на земјена подлога уз Рафа, Ферер и Вердаско, ајде и Лопез ќе го вброиме тука бидејќи е сервер. Нормално е основна и најубава подлога да им е земјата али во случајов Алмагро е одличен на тврда.
Е сеа кој во каква форма е тоа е друга работа, не знам како стои Алмагро со повредата али јас типувам на негова победа денеска.
П.с. Дате Крум сеуште игра :sick:

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Страшно ме разочарува Goffin со играта...:facepalm:
--- надополнето: 28 август 2012 во 19:24 ---
Му ебам глата не еба на сите што го имавме +32.5

Член од
30 мај 2009
Мислења
10.155
Поени од реакции
23.299
Многу неискористени брејктопки и си губи.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom