C
Crazy Diamond
Гостин
Роденден му било вчера (27 август) на Џеси. Нека му е среќен со мало закаснување.
И јас прво помислив дека е Волт, логично ми беше поради прологот од сезонава, ама неколку пати го прегледав моментот и сега мислам дека Мајк е оној кој се накашла пред да рече I'm sorry.Мистер Вајт, се враќа, на голема врата, се повеќе и повеќе
И да, за тие што не забележале, Валт се накашлува малку за време на расправијата со Мајк, пред да го упука, мал детал кој многу открива што ќе се случува во иднина.
99 посто сум сигурен дека Волт се накашлува, после прегледување на првата сезона едно 5 пати, можам да му ја препознаам кашлицата и на сон.И јас прво помислив дека е Волт, логично ми беше поради прологот од сезонава, ама неколку пати го прегледав моментот и сега мислам дека Мајк е оној кој се накашла пред да рече I'm sorry.
Мислиш дека тоа беше промислен гест од страна на Волт? Знаеш шо, тука идеме до делот шо не ми се свиѓа. Мајк е секад еден чекор напред, како бе мајката не го сети моментов. Како не го предвиди?^ Една мала забелешка, Волт го немаше пиштолот со себе затоа што Мајк ќе го забележаше, ако се сеќаваш еднаш во четврта сезона го забележа дека носи скриен пиштол.
Можеби тоа што Волт го предупреди за цајканите и адвокатот му влијаеше на инстинктот. Инаку знаеше тој оддамна дека егото на Волт ќе направи сериозни проблеми понатаму.Мислиш дека тоа беше промислен гест од страна на Волт? Знаеш шо, тука идеме до делот шо не ми се свиѓа. Мајк е секад еден чекор напред, како бе мајката не го сети моментов. Како не го предвиди?
Се повеќе си мислам дека на моменти сезонава на Винс Гилиган му е досадно.