F
FuckYouAll
Гостин
Напаѓачиве мои најјаки се, Имобиле во 85та гол, Кавани 88
Yayo Poopeh си ти а .. Смени го Пандев со некој појак да дават голој пример Кавани..Хахаха четврто место у свет со 91 поен. А Буфон, Пандев, Иличич и Армеро ич не играа. Крузадо и Меркел со 11 и 9 поени на клупа ми седат. Глупости ова што не влагаат играчи од клупа наместо тие што не играле, како на ЕПЛ фентази.
Има табела, но треба да си влезен во некоја лигазошто нема табела кој колку поени има ?? јас сега видов имам 60 поена, добро ли е тоа ?? су го оставил Киелини во иигра а тој повреден xD
Иди во History, ќе видишЗашо нема опција да видиме поени на тимот од ова коло онака на терен кој колку земал????
Влегуваат. Поените ти ги брои од нив, но не ти ги става на теренХахаха четврто место у свет со 91 поен. А Буфон, Пандев, Иличич и Армеро ич не играа. Крузадо и Меркел со 11 и 9 поени на клупа ми седат. Глупости ова што не влагаат играчи од клупа наместо тие што не играле, како на ЕПЛ фентази.
Така е...Добро е засега... Измени на играчиве можам да прам? На премиер мислам секое коло по еден смеше овде како е?
Хмм, сега ги изброив поените од играчите на терен, 82 се. Изглеа само Меркел влегол со 9 поени а Крузадо не.Влегуваат. Поените ти ги брои од нив, но не ти ги става на терен
Во History, под теренот ти пишува за автоматските измени кои се направениХмм, сега ги изброив поените од играчите на терен, 82 се. Изглеа само Меркел влегол со 9 поени а Крузадо не.
Сега проверив таму, Меркел е сменет со Иличич, да, ама и Пандев не играше а не е сменет со Крузадо. Им пишав порака па ќе видам што ќе вратат. Сакам прв да бидам, барем едно коло.Во History, под теренот ти пишува за автоматските измени кои се направени
За Крузадо можеби немало место, само 1 играч од првотимците не ти играл