Fantasy Serie A 2012/13

F

FuckYouAll

Гостин
Напаѓачиве мои најјаки се, Имобиле во 85та гол, Кавани 88:love:

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.400
Поени од реакции
85.351
Па и не сум до толку беден како што очекував-39 поени

F

FuckYouAll

Гостин
Ова коло 50 поени собрав другото 25 одвај ќе имам, ова од искуство си кажвам.:D
--- надополнето: 26 август 2012 во 22:48 ---
60 де:X3:

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.926
Поени од реакции
8.803
зошто нема табела кој колку поени има ?? јас сега видов имам 60 поена, добро ли е тоа ?? су го оставил Киелини во иигра а тој повреден xD

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Собрав 61 поен од 7 играчи.Во стартна постава ги оставив Буфон,Аремеро,Бенатиа и Абате и од нив не земав ни бод.Да ми текнеше на време да си го проверам тимот ќе земев и поени од Поли,Гранквист и Скалони но што е тука е... :)

п.с Не сум јас за вакви игри али ајде....нека седат вака играчиве па што биде нека биде. :)

D

draft

Гостин
Хахаха четврто место у свет со 91 поен. А Буфон, Пандев, Иличич и Армеро ич не играа. :mad: Крузадо и Меркел со 11 и 9 поени на клупа ми седат. :mad: Глупости ова што не влагаат играчи од клупа наместо тие што не играле, како на ЕПЛ фентази.

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
Хахаха четврто место у свет со 91 поен. А Буфон, Пандев, Иличич и Армеро ич не играа. :mad: Крузадо и Меркел со 11 и 9 поени на клупа ми седат. :mad: Глупости ова што не влагаат играчи од клупа наместо тие што не играле, како на ЕПЛ фентази.
Yayo Poopeh си ти а :).. Смени го Пандев со некој појак да дават голој пример Кавани..

Член од
27 април 2009
Мислења
2.482
Поени од реакции
1.669
Мене цела одбрана назад не ми играле (Буфон, Киелини, Абате, Самуел, Исла), а и дури 4 ни поен добив од средина и резерви (Варгас, Фоџа, Раду, Крхин, Дестро), а сепак направив 57 поени. :D

Иначе првпат играм вакво нешто и појма немам шо како е.

пс. Колку ми е ќеф шо сум го зел Andrea Costa во тим. :D

Ивица ЈМК

Forza Juve Per Sempre!!!!
Член од
28 март 2010
Мислења
1.399
Поени од реакции
270
Зашо нема опција да видиме поени на тимот од ова коло онака на терен кој колку земал????

Xibalba

Corona Australis
Член од
24 јануари 2012
Мислења
6.091
Поени од реакции
11.496
Хмм, за 5 минути склепан тим и сум 8мо место. Да не има баг играва?

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.488
Поени од реакции
58.962
зошто нема табела кој колку поени има ?? јас сега видов имам 60 поена, добро ли е тоа ?? су го оставил Киелини во иигра а тој повреден xD
Има табела, но треба да си влезен во некоја лига
Добро си поминал со 60 поена :)

Зашо нема опција да видиме поени на тимот од ова коло онака на терен кој колку земал????
Иди во History, ќе видиш

Влегуваат. Поените ти ги брои од нив, но не ти ги става на терен :D

Добро е засега... Измени на играчиве можам да прам? На премиер мислам секое коло по еден смеше овде како е?
Така е...
Под табелата со играчи ти пишува:
Free transfers left this round: 1
You have 2 transfer wildcards left.

Јас 56...Кавани (капитен) и Милито ме извадија
Имав многу играчи што не играа, но сепак солидно коло

D

draft

Гостин
Влегуваат. Поените ти ги брои од нив, но не ти ги става на терен :D
Хмм, сега ги изброив поените од играчите на терен, 82 се. Изглеа само Меркел влегол со 9 поени а Крузадо не. :mad: :D

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.488
Поени од реакции
58.962
Хмм, сега ги изброив поените од играчите на терен, 82 се. Изглеа само Меркел влегол со 9 поени а Крузадо не. :mad: :D
Во History, под теренот ти пишува за автоматските измени кои се направени :)
За Крузадо можеби немало место, само 1 играч од првотимците не ти играл :D

D

draft

Гостин
Во History, под теренот ти пишува за автоматските измени кои се направени :)
За Крузадо можеби немало место, само 1 играч од првотимците не ти играл :D
Сега проверив таму, Меркел е сменет со Иличич, да, ама и Пандев не играше а не е сменет со Крузадо. Им пишав порака па ќе видам што ќе вратат. Сакам прв да бидам, барем едно коло. :icon_lol:

Kajgana Shop

На врв Bottom