Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .
D

draft

Гостин
Камбијасо на нерви ми иде, си трча темпо цела утакмица (само прво глеав ама сигурен сум дека и во второ исто играл) и кога ќе отиде напред, еден саат му треба да се врати. Нека си седне на клупа штом не може да трча. Переира место Камби лево, заедно со Занети како бек а Мајкон десно и топови. Само да не си отиде коњов глуп.

Ме интересира Кутињо како изигра од коа влезе. А голот од него го очекував. :D

gos

Wrong
Член од
8 ноември 2007
Мислења
719
Поени од реакции
56
sto Obi :D
kutinjo sneijder i guaro od pola teren sutirat

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.489
Поени од реакции
6.898
osti toa ama ovoj vajs ni ja izeba odbranata prvite 20 minuti i toa dobro.
Па толку му беше силата, ама тие 20 минути ме изненади многу позитивно.
И паѓањето од занети во 16никот, кога му дадоа жолт, тоа да беше во второ полувреме, против било кој друг играч од Интер, свиреше пенал, па јана мајка нека е!

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.078
Поени од реакции
45.944
Камбијасо на нерви ми иде, си трча темпо цела утакмица (само прво глеав ама сигурен сум дека и во второ исто играл) и кога ќе отиде напред, еден саат му треба да се врати. Нека си седне на клупа штом не може да трча. Переира место Камби лево, заедно со Занети како бек а Мајкон десно и топови. Само да не си отиде коњов глуп.

Ме интересира Кутињо како изигра од коа влезе. А голот од него го очекував. :D
Kambi denes bese odlicen, imase i nekolku top intervencii pred sesnaesterec, a i so istite otvarase moznost za asalen protiv napad, Pereira inaku e lev bek, ili levo krilo, u sredina glupo bi bilo da go trosat negoviot potencijal. Kambi so igrata u vtoro i izdejstvuva ovie do gol da ne priparat, osven par situacii koga sutiraa od daleku. Vakov ako e dobro ke e, a i so ovaa konkurencija vo sredinata nema da ima izbor sezonava, ili ke igra asalno ili klupa.

Cou ne bese los, imase niza losi pasovi ali zatoa asistirase za onaa 1 na 1 shansa na Milito ako ne se lazam, baska on koga vleze timov veke bese istrosen i mirno go privrsuvaa mecot, ne se zamaraa mnogu so postignuvanje na tret gol ali i toa bidna.

D

draft

Гостин
Kambi denes bese odlicen, imase i nekolku top intervencii pred sesnaesterec, a i so istite otvarase moznost za asalen protiv napad, Pereira inaku e lev bek, ili levo krilo, u sredina glupo bi bilo da go trosat negoviot potencijal. Kambi so igrata u vtoro i izdejstvuva ovie do gol da ne priparat, osven par situacii koga sutiraa od daleku. Vakov ako e dobro ke e, a i so ovaa konkurencija vo sredinata nema da ima izbor sezonava, ili ke igra asalno ili klupa.

Cou ne bese los, imase niza losi pasovi ali zatoa asistirase za onaa 1 na 1 shansa na Milito ako ne se lazam, baska on koga vleze timov veke bese istrosen i mirno go privrsuvaa mecot, ne se zamaraa mnogu so postignuvanje na tret gol ali i toa bidna.
Може да изиграл добро у второ, не знам, не глеав, ама ептен ме изнервира у прво, цело време одеше. Ни прават контра, Гуарин и Гаргано трчаат како бесни кучиња да стигнат назад а овој темпо си трча у противничка половина. Премногу е статичен.

Ова за Переира. Во ваква формација без крила, еден од средниот играч и бекот мора да иде на крило. Денес игравме со лев офанзивен бек на крило, Нагатомо, и лев дефанзивен среден играч да покрива назад, Камби. А така со Занети ќе имаме лев дефанзивен бек да покрива назад и лев офанзивен среден играч на крило, Переира. Таман ќе биде.

TheOther1

Interista Per Sempre!
Член од
25 ноември 2007
Мислења
1.346
Поени од реакции
484
Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.325
Поени од реакции
15.577
"Good or bad, I'm glad I made ​​my debut. You can still grow, that's why you train."

Браво за Данкан што е искрен и што е свесен дека не беше најдобар, ќе стане играчиште дечково.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.588
Поени од реакции
115.006
Леле ги изгазивме а? Не можев да ја гледам утакмицата ама по резултатот се гледа дека сме доминирале. Милито цар, две асистенции и гол :cuc: Касано мора да симне некое килце иако според хајлајтсите изиграл супер. Ај нека дојде некој и нека ми каже дека Пацини е боље од Касано, еве конечно човек што знае да игра со топка, неколку пати страшни дупли пасови имаше со Милито и Снајди. Во комбинација со Снајдер и Милито има да растураат, знаат фудбал да играат луѓево.
Гуарин, Силвестре и Гаргањо како изиграа?

Me2

интериста
Член од
21 ноември 2009
Мислења
5.205
Поени од реакции
2.199
Леле ги изгазивме а? Не можев да ја гледам утакмицата ама по резултатот се гледа дека сме доминирале. Милито цар, две асистенции и гол :cuc: Касано мора да симне некое килце иако според хајлајтсите изиграл супер. Ај нека дојде некој и нека ми каже дека Пацини е боље од Касано, еве конечно човек што знае да игра со топка, неколку пати страшни дупли пасови имаше со Милито и Снајди. Во комбинација со Снајдер и Милито има да растураат, знаат фудбал да играат луѓево.
Гуарин, Силвестре и Гаргањо како изиграа?
Гуарин беше просечен, кога ќе дојдеше на 25 метра од гол шутираше и топката одеше покрај голот (на 10 метра далеку од него), Силвестре добар цело време расчиштуваше топки и Гаргањо го имаше на целиот терен, те во напад па во одбрана, пасови, земаше топки, можеби и најдобриот играч на теренот

Член од
23 август 2010
Мислења
39.588
Поени од реакции
115.006
Брат ми ми кажа дека Гаргањо орал по теренот, ептен истрчал човекот. Многу мерак ми прават вакви играчи, благодарни се, не се трескаат од земја за урнебес договор, а играат од срце за екипата и оставаат максимум. Доста добра инвестиција за Интер е ова, заедно со Касано.

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.046
Поени од реакции
1.175
Ајде јас ке бидам малку покритичен. :) Со оглед на тоа против каков противник игравме се освен убедлива победа ке беше неуспех. Сепак не можеме да бидеме и многу задоволни, премногу грешки, многу несигурна игра во одбраната.
Само Кастелаци беше на висина на задачата.
Вајс неколку пати како брз воз помина покрај Занети, еднаш беше направен и пенал врз него од капитенот, среќа што авторитетот на Занети беше пресуден судијата да не покаже на белата точка.
Ни во офанзива немаше некои продори.
Нагатомо исто така подпросечен, еднаш не се извлече од офсајд и овозможи гол шанса на противникот.
Ранокиа исто така направи грешка која можеше да не чини гол кога враќаше за Кастелаци, без таа грешка одигра добро.
Силвестре просечен, немам многу што да коментирам за него.

Според мене и средниот ред бед беше лош, освен Гергано кој беше многу активен.
Гуарин кој треба да биде агресивен играч, воин на теренот или беше неконцентриран или си играше како на шала. Доцна се ослободуваше од топката, ги немаше потрегните пасови, сите удари кон голот завршија непрецизно. На 2 пати (колку што се секавам) загуби топка еднаш од тоа Пескара направи и гол шанса.
Агресивноста ја покажа само 1-2 во дуелите со Вајс.
Многу очекуваме од него, да се надеваме дека ке се корегира.
Камбијасо подпросечно. Не беше воопшто активен, на моменти се влечеше по теренот. Украде 1-2 топку, имаше една гол шанса со глава не ја искористи и тоа беше се од него.

Офанзивата беше одлична, можеби Касано беше малку статичен но да се надеваме дека е само поради физична непремност и со тек на време ке биде спремен да истрча барем 70 мин :)

Член од
13 јануари 2012
Мислења
1.800
Поени од реакции
1.665
Играта не ми направи некој голем кејф,не видов ништо посебно у играта, сепак игравме против паскара и деца од 17,18,19,20 години кои немаа врска што е тоа Сериа А. За играта и колку напредувал Интер оваа лето ќе видиме против Рома следната недела.

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.489
Поени од реакции
6.898
Џилардино, Бербатов или Бориело.

Ако се изгрепчиме да не не кошта и трансфер и плата повеќе од 2 М сеедно ми е кој ќе дојде, и така ќе грее клупа.

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Џилардино, Бербатов или Бориело.

Ако се изгрепчиме да не не кошта и трансфер и плата повеќе од 2 М сеедно ми е кој ќе дојде, и така ќе грее клупа.

Аууу Бербатов да дојде :vozbud:
Каков Џила,каков Бориело,бугарот да дојде или да изненадат со Освалдо.

Иначе сеа го гледам гифот горе,ја заборавивме страшната одбрана на Драганче кога ја извади топката од линија,одличен рефлекс.
Одбраната ќе се среди со играњето на Переира и останувањето на Мајкон,и Силвестре и Ранокија ќе бидат посигурни и поодлучно ќе тргаат на противничките фудбалери,иако вчера делуваа малце размрдано,ама причината за тоа ја гледам во Занети и Нагатомо.
Првиот во прво полувреме не можеше на крај да излезе со Вајс,а вториот закасни во офсајд замка,Пескара беше во шанса за гол,и тоа убава шанса.
Од таму дојде и несигурноста на Силвестре и Рано.

А и некој ме цитираше чинам,ме направи глуп кога пишав дека Касано и со една нога да игра ќе биде класи и класи над Пацини,па да го поздравам :pipi:

Kajgana Shop

На врв Bottom