Хаха е богами последниве години грев е да го спомнеш Сендлер во иста реченица со зборовите режисери и актерЗависи. Адам Сендлер го сметаш за квалитетен режисер и актер?
Ако имаш некој предлог, слободно кажи го и после Бејл ќе го ставиме него.
Знам, те разбирам што сакаш да кажеш. Ама види, не можеш да ставиш ни тиња некој ( ко Меган Фокс на пример) зашто што има тука за дискусија, не ја бива никаде и тоа е тоа.Хаха е богами последниве години грев е да го спомнеш Сендлер во иста реченица со зборовите режисери и актер
Еве последниов месец само некои квалитетни актери и режисери.
Нолан,Бејл... едина што квари просек месецов е Скарлет што е ок како глумица а е меѓу поклваитетните млекари во светов..
Eпа еве VLJ кој го сметам за човек со доста добро познавање на филмот како медиум, го нема гледано, и не го ни знаел, значи дека тврдењето, дека е недоволно популарен и познат со оглед на квалитетот држи и тоа како, да направиме една анкета ако не?Kako be, dosta se zborese za harsh times pred godina/dve..
Јас туку што го гледав на ваша препорака и одличен еИскрено, ретко кога ги зимам здраво за изјавите, или било што е напишано за одредена славна личност, знаеме како се спинува све тоа, и за крај освем ако не е некој екстремно арогантен, или што се вика douche bag, прилично ми е сеедно какви се во приватен живот, ако гледаме така еден актер нема нормален, и славата си зима свој данок нормално е да излезат на виделина некои негативности, а во случајот повеќе искреност, него негативност.
Eпа еве VLJ кој го сметам за човек со доста добро познавање на филмот како медиум, го нема гледано, и не го ни знаел, значи дека тврдењето, дека е недоволно популарен и познат со оглед на квалитетот држи и тоа како, да направиме една анкета ако не?
Јас се кладам дека најмалце 30% од филмоманиве го немаат гледано![]()
Рико.Harsh Times - прекрасен филм, некако ептен ме погоди. Си почна смирено, полека почна да станува тензичен, за на крај да заврши сурово. Бејл стандардно одличен, а особено пријатно ме изненади Туко.
Не сум бил дел од форумот кога филмот бил тема на муабет, ама не знам зошто до сега не сум слушнал за него од други извори. Како и да е, веќе почнав да го препорачувам на луѓето бидејќи навистина вреди да се гледа.
Рико-Туко, блиску е. Можев да напишам Менс Рајдер или Мелисандре.Рико.![]()