Mногу мал дел од луѓево кои ги знам во маало го имаат гледано, а имаат солидно познавање, и не само они, еве и на форумов се кладам дека има голем број на членови што не ни знаеле дека филмов постоел. Значи не се работи за навреда, да не бидам погешено сватен, не го гледале не го гледале, ок....само се чудам како овој филм не доби никаков публицитет, ако се знае дека се работи за мало ремек дело во кое Бејл разара!Море какви Бетмени. Во Prestige ептен ме бендиса. Ама Harsh Times, damn! Веројатно филмот кој сум го гледала повеќе пати и од Фајкла. А немам ниет да гледам еден филм повеќе пати.
Сериозно. Ова е филм, кој сите морате да го гледате.
Јас, знаеш колку случајно го најдов. Еден другар ми даде цедиња со филмови што ги симнал на шашма и ми стоеше така некое време, немав ич ниет да го пуштам. Брат ми да не беше немаше сама да го пуштам ни јас, а и тешко дека ќе чуев за филмов да не ми го дадоа на ДВД, едноставно нема препораки за него.Mногу мал дел од луѓево кои ги знам во маало го имаат гледано, а имаат солидно познавање, и не само они, еве и на форумов се кладам дека има голем број на членови што не ни знаеле дека филмов постоел. Значи не се работи за навреда, да не бидам погешено сватен, не го гледале не го гледале, ок....само се чудам како овој филм не доби никаков публицитет, ако се знае дека се работи за мало ремек дело во кое Бејл разара!
Изгледа си заборавила дека го зборевме еднашка одамна, или пак можда не си стигнала да го гледаш во тој период, знам дека го препорачавЈас, знаеш колку случајно го најдов. Еден другар ми даде цедиња со филмови што ги симнал на шашма и ми стоеше така некое време, немав ич ниет да го пуштам. Брат ми да не беше немаше сама да го пуштам ни јас и тешко дека ќе чуев за филмов. Како и да е, треба да го популаризираме, еве затоа и ја користам темава. И филмот е добар, а богами и глумата. Овој може да го ставиме и во графата потценети филмови. Кој не го гледал нека го погледне, баш ме интересира дали ќе ви се допадне.
Се сеќавам, само ти го знаеше филмов од форумовИзгледа си заборавила дека го зборевме еднашка одамна, или пак можда не си стигнала да го гледаш во тој период, знам дека го препорачав
Иначе дефинитивно филм кој мора да се гледа...одличен од секој аспект.
Psyside видиш ни тргна со препоракава.Прв пат слушам за филмот, ама како му запнавте, ќе морам сега да го гледам.![]()
Зависи. Адам Сендлер го сметаш за квалитетен режисер и актер?Едно прашање во темава само квалитетни глумци,режисери ќе има или?