- Член од
- 27 ноември 2008
- Мислења
- 5.541
- Поени од реакции
- 4.078
Ќе ти реплицирам само за последниов пасус, зошто мука ми е више да ви објаснуем дека ме заболе за офсајдот кој немаше ни да го спомнем да не го видов муабетот за пеналите (зборим за мене, зошто немам читано низ темава и незнам кој почнал).
Иначе Реал имал два шута...лелелее. Некој што не ја гледал утакмицава ќе мисли дека сте се утепале од шутирање на гол, а уствари Реал имаше 2 шута а вие 6 шута на гол. Абе доминација )
И не реков дека Реал изиграл којзнае како, незнам што ми го вртиш муабетов зошто ја нигде не го спомнав тоа. И да, пак ќе повторим, РЕАЛЕН РЕЗУЛТАТ! Реал не изигра ништо, ама ни Барса не беше којзнае што. Може беше за нијанса подобра, и затоа тепаше 3-2 и тоа е реален резултат. Ама ти изгледа не праеш разлика помеѓу желба и реалност.
И пак мислите дека само поради поседот на топката заслужуете да ги освоите сите трофеи. Ви покажа лани Челзи дека не е све до поседот, Реал си имаше своја тактика на натпреваров и за малку ќе му успееше (да не ги пресечеше голот од офсајд една минута по водството, друга ќе беше песната).
Така да, ај искулирајте малку со муабетов, ќе праеме муабет после реваншот
Не бе, јас правам разлика помеѓу желба и реалност, ти си тој што не ја прави таа разлика.
Реалноста е дека Меси имаше 100% шанса за 4-1, нели, кажи ми ти мене кај имаше Реал добра шанса за втор гол ? Па уште и реален резултат бил, мехх..