Barclays Premier League Season 2012-2013

• Креатор на темата Креатор на темата the_kop
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе се пакува за у Европа?

• Вкупно гласачи
    86
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Што мерак е да ги читам навивачите на Јунајтед кај што се жалат на судиски одлуки.
Јас искрено не се замарам со вас, само трубам за да видите какви сте вие секогаш кога плачите!
Сега ви е смешно, а нас секогаш ни е смешно кога се буните за судиите:icon_lol: !

Кој се жали? наведи барем.. не се сите..
А и вие што зборите цело време не гледате што судат против Јунајтед само што судат за нив.. Патетични сте..
Преска требаше Хангеланд да си добие втор жолт и автоматски црвен.. тогаш никаде ве немаше..
Не се важи тоа, за нас се секогаш судиите(и за Челзи годинава:icon_lol:)!

Е баш ме интересира дали важи истото и за слободен удар.. Дали исто асистенција добива фудбалерот кој бил фаулиран, за слободниот од кој после паднал гол.. Нека дават поени на фантази, ама глупо е.. Ептен.. Како не го шутира Торес пеналот, ќе имаше и гол и асистенција во едно... :D

Чомбе немаш више коментар за дајвот, кога и некои твои колеги пишаа дека беше пенал?:icon_lol:
Е баш ме интересира дали важи истото и за слободен удар.. Дали исто асистенција добива фудбалерот кој бил фаулиран, за слободниот од кој после паднал гол.. Нека дават поени на фантази, ама глупо е.. Ептен.. Како не го шутира Торес пеналот, ќе имаше и гол и асистенција во едно... :D
Само гол ќе се важеше тогаш, без асистенција.

Кој се жали? наведи барем.. не се сите..
А и вие што зборите цело време не гледате што судат против Јунајтед само што судат за нив.. Патетични сте..
Преска требаше Хангеланд да си добие втор жолт и автоматски црвен.. тогаш никаде ве немаше..
Еве сега и матичен број ќе ти дадам кој се жали,сврти прошлата страница и ќе си видиш кај се галами за пеналот. Се залетаа дека е дајв ама од кога видоа на повторена снимка демек еве на шала го мислеле тоа. Не го видов моментот со Хангеланд и неможам да коменирам за тој натпревар,освен тоа дека Рвп даде убав гол.

Е баш ме интересира дали важи истото и за слободен удар.. Дали исто асистенција добива фудбалерот кој бил фаулиран, за слободниот од кој после паднал гол.. Нека дават поени на фантази, ама глупо е.. Ептен.. Како не го шутира Торес пеналот, ќе имаше и гол и асистенција во едно...

Само на фантази е така мислам, не се запишуваат официјално.

Чомбе немаш више коментар за дајвот, кога и некои твои колеги пишаа дека беше пенал?:icon_lol:
Пишав имаше минимален контакт ама не така да дајва, ќе му е сериозна конкуренција на Јанг и незаменливиот Бускет или Букет како беше :icon_lol:

Еве сега и матичен број ќе ти дадам кој се жали,сврти прошлата страница и ќе си видиш кај се галами за пеналот. Се залетаа дека е дајв ама од кога видоа на повторена снимка демек еве на шала го мислеле тоа. Не го видов моментот со Хангеланд и неможам да коменирам за тој натпревар,освен тоа дека Рвп даде убав гол.

Па од позади идеше камерава на мојот стрим, испадна дека Торес се фрла а овој не го ни допира. Затоа прво почекав повторена снимка па искоментирав.

(y)

(y)

Eптен ми е кеф кога ќе видам дека тук тек има и некој реални фанови на Јунајтед.

Не мислам да се правам како да имам 12 години и да се натегам, нема везе ако е Челзи, ако е пенал, нека го судат, гледам шо пореални коментари да давам, не полни со инат :)

Епа оти овој од спортклуб ги рачуне? xD

Иначе знам оти само гол де, се заебавав.. :)

Чист пенал без сомнение, ја враќа формата Торес. Иначе колку асистенции има Хазард?

Супер игра Челзи нема што тука, Торес ако ја врати формата со Хазард позади него ќе биде многу опасно. Само незнам кој им е замена за Торес?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom