Barclays Premier League Season 2012-2013

Кој ќе се пакува за у Европа?

• Вкупно гласачи
    86
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Тишка

Кротитељ
Член од
1 јуни 2011
Мислења
6.951
Поени од реакции
9.581
Евертон се јаки!
Мислевте дека Јунајтед е толку слаб(иако е на почеток на сезона, а на почеток сеуште не сме загреани)!
Убо си кажа не е Манчестер слаб едноставно Евертон е појак од нив

Eric The King

Why always us!:)
Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
На врвот . . Слабо те служи видот изгледа . . :свиркам:
Мон Блан?
Ние на Еверест сме :icon_lol:
--- надополнето: 25 август 2012 во 16:50 ---
Убо си кажа не е Манчестер слаб едноставно Евертон е појак од нив
А вие сте појаки од Евертон, а ние од вас и се ствара светото тројство:icon_lol:

Pece4ever

Скопјанишен
Член од
19 ноември 2009
Мислења
577
Поени од реакции
186
Тотенхем и Саутемптон мутат работа од коцкарски аспект гледано :D
Мислиш, Саутемптон, ќе ја прават Х-1
Пошто не верувам сезонава во Виган многу, со Астон вила и Норич, заедно се главните конкуренти за напуштање на лигата, така барем велат спортските критичари од островот, а засега истото им држи вода, а Саутемптон, минатото коло убаво го симнаа на земја Манчестер сити

Pravnice

The Don
Член од
15 ноември 2007
Мислења
2.462
Поени од реакции
1.433
Овој АВБ е најпреценетото говедо што некогаш сум го видел. Од толку што се прави стручен коса ми се крева, па со тоа замислениот поглед демек којзнае какви тактики прави а уствари врска си нема. Ако, нек ги пропадне тотенхем оваа година.

Тишка

Кротитељ
Член од
1 јуни 2011
Мислења
6.951
Поени од реакции
9.581
Од коцкарски аспект утакмициве се мед
Јунајтед фатен, Норич фатен, Евертон ако не направат луксуз фатен, Саутемптон искористи со Сити шо сити напагаше со Виган е друга приказна може и да го јадат Тотенхем со ВБА 1.5 коеф е смешен и не се играше

Eric The King

Why always us!:)
Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
Не дека ги сакам сити, ама минатата и вие бевте со нас на мон блан ;)

Инаку шо е јунајтед, лонец за чај па слабо се загрева?
Брат секоја година слабо почнуваат, ако гледаш премиер лига барем 10 години ќе знаеш дека е така!
Плус годинава во одбраната сме дефицитарни така да ќе треба некако да ги истуркаме првиве 3-4 кола по после ќе видиш дека ќе сме подобри!

Инаку тоа со врвовите не беше наменето за тебе, само ме иритираат коментарите од тој тип, како тој да навива за екипа што 15 сезони нема пораз, па сега паметен ќе се прави!
Сите екипи победуваат, но и губат! Правите навивачи секогаш се со тимот!
Затоа поздрав до тебе!

8_88

888
Член од
7 мај 2009
Мислења
1.078
Поени од реакции
1.610
Астон Вила, Норвич и најверојатно Вест Хем се според мене кандидати за излевање. На местото на Вест Хем ќе го ставев КПР, но најверојатно ќе се опорават особено со засилувањата (и сакам да излезат место Вест Хем)

Тишка

Кротитељ
Член од
1 јуни 2011
Мислења
6.951
Поени од реакции
9.581
Овој АВБ е најпреценетото говедо што некогаш сум го видел. Од толку што се прави стручен коса ми се крева, па со тоа замислениот поглед демек којзнае какви тактики прави а уствари врска си нема. Ако, нек ги пропадне тотенхем оваа година.
Не е тој Преценет тој стално ги бира погрешните клубови за да ги менаџира а со тоа и ке си ја расипе кариерата зш е глуп

Pravnice

The Don
Член од
15 ноември 2007
Мислења
2.462
Поени од реакции
1.433
Не е тој Преценет тој стално ги бира погрешните клубови за да ги менаџира а со тоа и ке си ја расипе кариерата зш е глуп
Јок, ни асална трансфе политика има, ниту авторитативност ништо. Ги има ВДВ, бејл, ленон и Дефо вртат ко Ливерпул ланска сезона и една ебана акција не знаат да сврзат. Типот ке заврши водејки некој тим како Милвол или слично и ништо повеќе.

Инаку Пол Робинсон од репрезентативен голман сега брани во Чемпионшип а? Што ти је живот кучка...

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498

acetetovo

Македонец!
Член од
1 мај 2007
Мислења
4.002
Поени од реакции
2.375
Брат секоја година слабо почнуваат, ако гледаш премиер лига барем 10 години ќе знаеш дека е така!
Плус годинава во одбраната сме дефицитарни така да ќе треба некако да ги истуркаме првиве 3-4 кола по после ќе видиш дека ќе сме подобри!

Инаку тоа со врвовите не беше наменето за тебе, само ме иритираат коментарите од тој тип, како тој да навива за екипа што 15 сезони нема пораз, па сега паметен ќе се прави!
Сите екипи победуваат, но и губат! Правите навивачи секогаш се со тимот!
Затоа поздрав до тебе!
Епа многу од тие навивачи што сега трубат, во понеделникот ги немаше да пишат за поразот или кај е грешката(со исклучок на неколку).
Вака излегува ко ќе тепа екипата ќе се јават 15 члена со пофалби а кога ќе загуби 2-3 пишуваат само. Ко децана од 6 одд!

Инаку ПЛ е доста изменета во последниве 5-6 години во однос на конкуренција и колку е значаен секој бод. Еве мене ми беше многу криво што изигра Арсенал нерешено. Знам дека тие два бода ќе ни бидат од голема потреба во мај!
Сити и Челзи земаа веќе предност пред конкуретите, сети се како се реши титулата минатат сезона.

Поз и до тебе!

Pece4ever

Скопјанишен
Член од
19 ноември 2009
Мислења
577
Поени од реакции
186
Астон Вила, Норвич и најверојатно Вест Хем се според мене кандидати за излевање. На местото на Вест Хем ќе го ставев КПР, но најверојатно ќе се опорават особено со засилувањата (и сакам да излезат место Вест Хем)
Вест хем има солидна екипа, а го има и Биг Сам, на клупата, парите го вртат составот на КПР, само види со каков кадар на играчи располагаат, ке се уиграат до 10 коло и минимум 40 бода освоени сезонава не им бегаат, но Виган е значително ослабен од лани, а и не верувам дека ќе направат серија како минатат сезона кога успеаа да ги добијат сите екипи од врвот и да се спасат, но има време до крајот, и минатата сезона фудбалските критичари збореа едно, па на крај испаднаа Болтон и Блекбурн, кои воопшто не беа во комбинации на стартот од сезоната

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom