Fantasy Premier League 2012/13

• Креатор на темата Креатор на темата dragonsky
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ти препорачувам да го вадиш Мозес одма, нема да се изнаигра годинава во Челси, а има подобри играчи за неговата вредност. Пр. Сахин ќе биде навистина добар за на фантази според мене, а и не верувам да биде многу скап.
Нема ефект сеа да го извадам, бидејќи започна колото и да не одигра ќе го замени со некој од резервните ми играчи, а тие што се на резерва сите ќе се во првите состави на екипите.
За наредна рунда ќе го шитнам.

Со оглед на трансфер пазарот што е отворен уште оваа недела, може да има уште некое засилување, па така време е за вајлд карта ;) А и секако мора да се менува скоро се, одма почнаа повредите :tapp:

Колку само ме бива да ги погодам капитените, во прво коло Aguero, денеска Rooney (нема да биде стартер на мечот)...:(

Пак како минатата сезона
Штом шитнам некој одма наредно коло со гол ме поздравува :(
Пред почетокот на првото коло го продадов Ба...сега Грахам

Се заебав со Чеканиве денеска :(
Ај ваљда ќе му тргне на Јосе денеска за капитен го имам а 5ти играч што најмногу бил ваден од итм неделава бил

Знае некој оти Синклер не е во прв состав на Свонси? .. ја па капитен го ставив.:confused: .. заменик капитен ми е Кроуч:D .. како ќе наебам ова коло, чудо. Башка во прв тим ми е Мозес, знак ? дали и ќе игра против Њукасл.
Синклер сака да оди во Сити и Лаудруп моментално го игнорира, додека не се одлучи.
Јас одма искористив вајлд карта, нема смисла да стои :D
Ги имам Мичу и Ворм од првава утакмица.

Слабо коло, слабо
Адебајор капитен...на клупа :(
Бејл ми е замена капитен, но џабе...очекувам после 80та да влезе Адебајор ради реда

Нани и Ризе не се ни повикани
Ба прашање е дали ке игра

Дали 30 поена ќе видам од колово :D

Дали 30 поена ќе видам од колово :D

Исто и јас :D

Сигурдсон на клупа,
Погребњак (одложена),
Агуеро не го сменив имав 2 трансфери направено,
Шори го нема у Ридинг никаде,
Барнет од Норвич :tapp:
Диаме освои 2
Бритон 3

п.с И вајлд карта уште сега е активирана да не поскапи некој колово ... :)

Колку само ме бива да ги погодам капитените, во прво коло Aguero, денеска Rooney (нема да биде стартер на мечот)...:(
Исто бе исто, у пичку матер..

можеби Руни ме еба што го имам за капитен, ама засега колови и не оди така лошо, ќе видиме како ќе заврши, Бритпн 3 поени, дај што даш, но Пиенар и Кагава постигнаа голови, да се надеваме сите што го имаме Руни, да не влезе во игра, за да замениците капитени ни донесат дуплирани поени, ма да мала е веројатноста Руни да не влезе во игра, макар на 5 минути

можеби Руни ме еба што го имам за капитен, ама засега колови и не оди така лошо, ќе видиме како ќе заврши, Бритпн 3 поени, дај што даш, но Пиенар и Кагава постигнаа голови, да се надеваме сите што го имаме Руни, да не влезе во игра, за да замениците капитени ни донесат дуплирани поени, ма да мала е веројатноста Руни да не влезе во игра, макар на 5 минути

Па да...еве го во игра
Како и мојот капитен (Адебајор)

Ајде ќе поиграат малку не се на 5 минути, па да се надеваме на некој гол или асистенција...

15 минути, да се надеваме, на нешто повеќе, еве на јунајтед им е врвка, ќе мора Руни да збрца еден, за да се опуштат до крај ;)
--- надополнето: 25 август 2012 во 17:49 ---
Инфо да не има некој за составите на натпреварот Челзи - Њукасл

Следниот викенд Челзи играт во супер купот со Атлетико ?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom