Barclays Premier League Season 2012-2013

• Креатор на темата Креатор на темата the_kop
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе се пакува за у Европа?

• Вкупно гласачи
    86
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Кога сме кај Њукасл, клубот прави таква акција што играчите секој ден за ручек имаат различно национално јадење во чест на некој играч се со цел сите играчи да се почувствуваат како дома. Така на пример пред 5-6 дена имале национално јадење од Бурунди во чест на Биџиримана. :)

^ ќе падне така некој на допинг тест

А не знам дали знаете оти во Болтон, кога ќе тепат +3 разлика добиваат тестиси од *не ми текнува моментално кое животно* за јадење.. :D

А не знам дали знаете оти во Болтон, кога ќе тепат +3 разлика добиваат тестиси од *не ми текнува моментално кое животно* за јадење.. :D

Кој сака јајца нечиви да јаде... затоа и отпаднаа од лига.

Не даде гол.
Минатата сезона в Перси ве носеше на грб што значи тој е заслужен тоа што сте во ЛШ оваа сезона.
Жиру и Подолски се замените за Перси,дадоа гол?

Па со Перси ќе зимате титула,даде барем гол ?

Значи тука и ја се глупирам ради вас.
Прва утакмица е ало,не се уиграни ни Жиру-Подолски нит пак РВП...Дајте им време,не јадете лајна цело време да го ебам :)

Чекам мислење....кој ке биде стартна постава во Тотенхем....Адебајот или Дефо? Праам измени на фантази :))))))

Верувај дека тоа само АВБ го знае. Јас сакам да почне Адебајор, ама изгледа не е 100% спремен, така да очекувам Дефо да игра од почеток.

Абе и фанови на њукасл најдовме, али никако некој хард кор фан на сити :(

Ќе има, озбилно. Гарантирам дека за 3-4 години, расправиите ќе се водат меѓу фанови И на Сити, меѓу осталото.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom