Обложување на нет

• Креатор на темата Креатор на темата ^Capo^
  • Време на започнување Време на започнување
Таму ставаш во денари, на кладилница ти се претвораат во евра и обратно!
Ќе си пресметуваш само еврото 61.9 или 62 па прави си математика!
Ок фала пуно друже.... поздрав:)

Ако немаш извадено не вади од Про Кредит зошто има многу случаи што имале проблем со ставање пари на онлајн обложувалници!
Земи со од Уни или Нлб и немај гајле!
Позз
Ако извадиш од ПроКредит ќе неможеш да ја користиш картичката за коцка, што значи неможеш да ја користиш ни за обложување.

Ако извадиш од ПроКредит ќе неможеш да ја користиш картичката за коцка, што значи неможеш да ја користиш ни за обложување.
Веќе поднесов барање за картичка од уни банка ми рекоа за 2 недели ке бидне готова. Така да штом бидне картичката почнувам со коцка да си ја пробам среќата :):)

Имам проблеми со bet365 не сака да се логира акаунтот а по некогаш и не се отвара страницата дали знае некој што може да биде проблемот. Фала многу позз

Дали знае некој сајт каде може да се уплати со Liberty Reserve

Имам проблеми со bet365 не сака да се логира акаунтот а по некогаш и не се отвара страницата дали знае некој што може да биде проблемот. Фала многу позз
Сигурно имаат некој проблем, и кај мене почна воопшто да не отвара, само преку мобилен може!
Значи не било само кај мене и тебе, сигурно секаде го има овој проблем!

Сигурно имаат некој проблем, и кај мене почна воопшто да не отвара, само преку мобилен може!
Значи не било само кај мене и тебе, сигурно секаде го има овој проблем!

Избришете се што е поврзано со bet365 во History,јас така го решив проблемот.

За ова за да се обложувам на нет, сакам да извадам од НЛБ, таму нешто треба да им речам за онлајн обложување дека ќе ми е потребна картичката или една картичка е за се? И колку време од прилика се чека?

Веќе поднесов барање за картичка од уни банка ми рекоа за 2 недели ке бидне готова. Така да штом бидне картичката почнувам со коцка да си ја пробам среќата :):)
2 недели? Да не ја увезуваат од Индија можда? :eek:

Дечки , одамна немам вадено пари од бет365 па да прашам како оди процедурата , нели имаше нешто закон и такви ствари. Треба да вадам па да ми каже некој искуство.
Картичката ми е од Тутнска

Фала ви однапред

Дечки , одамна немам вадено пари од бет365 па да прашам како оди процедурата , нели имаше нешто закон и такви ствари. Треба да вадам па да ми каже некој искуство.
Картичката ми е од Тутнска

Фала ви однапред
Мислам најчиста варијанта ти е од бет365 да ги префрлиш на манибукерс, па оттаму на картичка. Така банката појма нема да има дека уствари потекнуваат од бет365 ;) А за закони, даноци, мислам кај нас уште нема закон за тоа.

Како играте ГГ3+ на бет365 бе? :eek:

Дали ќе може некако да направиме да му пратам на некого 9 долари на манибукерс,а па тој да ми прати на мене на некој сајт за кладење 5-6,неможам да си ставам бидејки на манибукерсот немам картица а ми излава порака дека морам да ставам картица,ако има некој шо може да помогне нека пише 3-4 долара одат за него

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom