- Член од
- 29 ноември 2011
- Мислења
- 18
- Поени од реакции
- 2
Ок фала пуно друже.... поздравТаму ставаш во денари, на кладилница ти се претвораат во евра и обратно!
Ќе си пресметуваш само еврото 61.9 или 62 па прави си математика!
Ок фала пуно друже.... поздравТаму ставаш во денари, на кладилница ти се претвораат во евра и обратно!
Ќе си пресметуваш само еврото 61.9 или 62 па прави си математика!
Ако извадиш од ПроКредит ќе неможеш да ја користиш картичката за коцка, што значи неможеш да ја користиш ни за обложување.Ако немаш извадено не вади од Про Кредит зошто има многу случаи што имале проблем со ставање пари на онлајн обложувалници!
Земи со од Уни или Нлб и немај гајле!
Позз
Веќе поднесов барање за картичка од уни банка ми рекоа за 2 недели ке бидне готова. Така да штом бидне картичката почнувам со коцка да си ја пробам среќатаАко извадиш од ПроКредит ќе неможеш да ја користиш картичката за коцка, што значи неможеш да ја користиш ни за обложување.
Сигурно имаат некој проблем, и кај мене почна воопшто да не отвара, само преку мобилен може!Имам проблеми со bet365 не сака да се логира акаунтот а по некогаш и не се отвара страницата дали знае некој што може да биде проблемот. Фала многу позз
Имам проблеми со bet365 не сака да се логира акаунтот а по некогаш и не се отвара страницата дали знае некој што може да биде проблемот. Фала многу позз
Избришете се што е поврзано со bet365 во History,јас така го решив проблемот.Сигурно имаат некој проблем, и кај мене почна воопшто да не отвара, само преку мобилен може!
Значи не било само кај мене и тебе, сигурно секаде го има овој проблем!
Пробав ама не помогнаИзбришете се што е поврзано со bet365 во History,јас така го решив проблемот.
Јас пробав сега засега сака ке видиме понатаму дали ке сакаПробав ама не помогна
2 недели? Да не ја увезуваат од Индија можда?Веќе поднесов барање за картичка од уни банка ми рекоа за 2 недели ке бидне готова. Така да штом бидне картичката почнувам со коцка да си ја пробам среќата
Мислам најчиста варијанта ти е од бет365 да ги префрлиш на манибукерс, па оттаму на картичка. Така банката појма нема да има дека уствари потекнуваат од бет365 А за закони, даноци, мислам кај нас уште нема закон за тоа.Дечки , одамна немам вадено пари од бет365 па да прашам како оди процедурата , нели имаше нешто закон и такви ствари. Треба да вадам па да ми каже некој искуство.
Картичката ми е од Тутнска
Фала ви однапред
Така ми рекоа 2 недели сигурно ја увезуваат од Монголија па затоа2 недели? Да не ја увезуваат од Индија можда?