Обложување на нет

1x2

Член од
15 август 2012
Мислења
50
Поени од реакции
10
Ако немаш извадено не вади од Про Кредит зошто има многу случаи што имале проблем со ставање пари на онлајн обложувалници!
Земи со од Уни или Нлб и немај гајле!
Позз
Ако извадиш од ПроКредит ќе неможеш да ја користиш картичката за коцка, што значи неможеш да ја користиш ни за обложување.

Член од
29 ноември 2011
Мислења
18
Поени од реакции
2
Ако извадиш од ПроКредит ќе неможеш да ја користиш картичката за коцка, што значи неможеш да ја користиш ни за обложување.
Веќе поднесов барање за картичка од уни банка ми рекоа за 2 недели ке бидне готова. Така да штом бидне картичката почнувам со коцка да си ја пробам среќата :):)

Член од
29 ноември 2011
Мислења
18
Поени од реакции
2
Имам проблеми со bet365 не сака да се логира акаунтот а по некогаш и не се отвара страницата дали знае некој што може да биде проблемот. Фала многу позз

icerici

No Woman No Cry
Член од
19 април 2012
Мислења
319
Поени од реакции
469
Дали знае некој сајт каде може да се уплати со Liberty Reserve

Eric The King

Why always us!:)
Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
Имам проблеми со bet365 не сака да се логира акаунтот а по некогаш и не се отвара страницата дали знае некој што може да биде проблемот. Фала многу позз
Сигурно имаат некој проблем, и кај мене почна воопшто да не отвара, само преку мобилен може!
Значи не било само кај мене и тебе, сигурно секаде го има овој проблем!

Член од
18 мај 2008
Мислења
945
Поени од реакции
1.196
Сигурно имаат некој проблем, и кај мене почна воопшто да не отвара, само преку мобилен може!
Значи не било само кај мене и тебе, сигурно секаде го има овој проблем!
Избришете се што е поврзано со bet365 во History,јас така го решив проблемот.

Член од
27 април 2009
Мислења
2.482
Поени од реакции
1.669
За ова за да се обложувам на нет, сакам да извадам од НЛБ, таму нешто треба да им речам за онлајн обложување дека ќе ми е потребна картичката или една картичка е за се? И колку време од прилика се чека?

Член од
10 јануари 2011
Мислења
1.658
Поени од реакции
3.322
Веќе поднесов барање за картичка од уни банка ми рекоа за 2 недели ке бидне готова. Така да штом бидне картичката почнувам со коцка да си ја пробам среќата :):)
2 недели? Да не ја увезуваат од Индија можда? :eek:

Член од
13 октомври 2009
Мислења
2.640
Поени од реакции
1.240
Дечки , одамна немам вадено пари од бет365 па да прашам како оди процедурата , нели имаше нешто закон и такви ствари. Треба да вадам па да ми каже некој искуство.
Картичката ми е од Тутнска

Фала ви однапред

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.901
Поени од реакции
6.978
Дечки , одамна немам вадено пари од бет365 па да прашам како оди процедурата , нели имаше нешто закон и такви ствари. Треба да вадам па да ми каже некој искуство.
Картичката ми е од Тутнска

Фала ви однапред
Мислам најчиста варијанта ти е од бет365 да ги префрлиш на манибукерс, па оттаму на картичка. Така банката појма нема да има дека уствари потекнуваат од бет365 ;) А за закони, даноци, мислам кај нас уште нема закон за тоа.

Како играте ГГ3+ на бет365 бе? :eek:

Член од
12 јуни 2010
Мислења
200
Поени од реакции
61
Дали ќе може некако да направиме да му пратам на некого 9 долари на манибукерс,а па тој да ми прати на мене на некој сајт за кладење 5-6,неможам да си ставам бидејки на манибукерсот немам картица а ми излава порака дека морам да ставам картица,ако има некој шо може да помогне нека пише 3-4 долара одат за него

Kajgana Shop

На врв Bottom