Пред неколку недели во Хавана, се журкаме машко/женско друштво и една типка многу ми го привлече вниманието што во последно време ретко се дешава.
Типката беше со другарките имаше интересен стил , играше многу добро, блескаше од самодоверба.
Јас таков седам и веќе дојде време да си одиме, ми светна идеја да и пријдам си викам одамна немам пријдено на типка. Немав некоја цел онака само колку да убијам досада.
Го сакам чувството на малку трема и неизвесност уживам во тоа.
Обично смислувам некоја оригинална тактика, да не биде нешто исто како и секој втор што и се ставал во денот..
Но сега не ми беше нешто многу битно, и без размислување си тргнав, и викам на другарката прво, ја гледаш срцкана? "ќе одам да и кажам дека се заљубив во неа"
со насмевка на мене.
Тргнувам, она си игра со другарките, ме здогледува дека се приблежувам и давам поглед со очите, и сама се мести за да и кажам што, на уво (дека имаше гласна музика).
Јас без размислување го испукав првото што ми дојде. "се заљубив вечерва во тебе" со силен поглед, стабилен глас, и стабилен говор на тело. Срцкава воопшто не го очекуваше тоа и таква цела изненадена, збунета (сигурно си мислела што е со чудаков).
И ми вика "ти многу директен бе" со насмевка на лицето.
Викам, "не си навикната на дирекни?" исто така со насмевка на лицето. И срцката почна да се смешка и да игра нешо со мене. Jас пресеков тука викам јас сум Никола, и она ми го кажа името се запознавме, земав и фејсбук. И викам ајде морам да одам јас чао.
Си заминав.
понатаму не бидна ништо посебно.
интересно типката била неколку години постара од мене.
--- надополнето: 15 јуни 2012 во 14:25 ---
Имало интересни додворувања
Последно што беше пред месец, два во кафич на журка ми приоѓа дечко и ме прашува дали може да се упознаеме зашто имал неколку прашања да постави. И првото му беше како се викам, второто кој број на прслук носам... Свашта :pos2:
тој може јас сум бил хахахаха
--- надополнето: 15 јуни 2012 во 14:52 ---
Колку само искуства имам со вакви интересни додворувања, има да ја наполнам темава.
Иако многу имам заборавено, во една вечер по 394 пати сме пристапувале. Како што ќе ми текнува ќе пишувам.
Пред две години во летниот колосеум, јас тој период ми беа кренати акциите до небо, мислев господ за муда сум го фатил.
(не дека сега сум мн променет).
И таков со полна самодоверба (предходниот ден се смував со една типка која е многу јака и имав една од најубавите вечери во мојот живот) влегуваме во дискотеката, бевме машко/женско друштво, во кои имаше една срцка, која ми е интересна. ама тоа си е посебна приказна. И ај да прошетам со другарче ау да видиме "кој има" и наидувам на една другарка, со другарки, и се поздравувам и на око ми паѓа една нејзина другарка која беше топ висока, секси, срцка.. и таков уште одма опуштен, и викам "аммм како се вика другаркати" подавајќи рака да се запознаеме со шмекерскиот поглед, и давам сигнали на девојчево и она таква малку срамежлива, се смешка, си викам оваа моја е вечерва хахахаха. Другаркава виде дека сум во "attack mode" се тргнаа малку понастрана и јас со срцкава не ми текнува баш што мубает направив ама беше краток и за 5 мин откако се запознавме се смував
)) (после неколку месеци се фатив со неа).
Истата вечер откако ја напуштив срцката што се мував, не земав ни број ни ништо. И се враќам кај друштвото и таков уште повеќе во облаци, радосен, THE WORLD IS MINE - MODE хаххаха најубаво чувство на свет.
И и се ставам на срцката од друштво што ми е интересна (не знаеја кај бев).
Ме гледа таков насмеан се шалам се зафркавам со нејзе ми вика абе ти да не дуваше ?
Јас пијан опуштен.. ја фаќам за рака(лева) и ја носам на страна.. доаѓа со мене.. ја гушнав.. и наеднаш некако се сврте светот .. и дали паднавме или ќе падневме и двајцата пред сите не ми текнува баш.. и не направив ништо и се вративме назад.