„Топки“ со Филе на Кајгана! (http://kajgana.com/topki)

Член од
8 март 2012
Мислења
3.058
Поени од реакции
1.250
Богот на земјата, Лионел Меси !

Член од
29 ноември 2011
Мислења
123
Поени од реакции
81
Само поради тоа форсирање на Барселона и Реал Мадрид многу луѓе се откажаа од гледањето на неговите емисии. Цело време се едно исто се вртеше... монотонија. Без разлика што е ''загорен'' навивач на Барселона, овој пат нека биде нешто по интересно и поатрактивно. ;)

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.349
Само поради тоа форсирање на Барселона и Реал Мадрид многу луѓе се откажаа од гледањето на неговите емисии. Цело време се едно исто се вртеше... монотонија. Без разлика што е ''загорен'' навивач на Барселона, овој пат нека биде нешто по интересно и поатрактивно. ;)
На пример може да збори за жените на фудбалерите на Барса.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.719
Поени од реакции
43.765
За ПЛ нека направи нешто.. Да биде интересно да гледам и јас.. :D

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Ја зафати и Кајгана барселонитисот :(

Vaseeee

Мадридиста!
Член од
24 мај 2008
Мислења
164
Поени од реакции
57
И тука ли ќе го слушам како не бил анти-реал, туку само Барса фанатик.

Следна, можеби на Јанко емисијата?

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.003
Поени од реакции
5.648
Никогаш нема да го заборавам текстот за тоа како Аргентина лесно ќе ја победи Германија на СП 2010 :pos: Никогаш не сум видел поголем epic fail, човекот потона во земја... Инаку не сум некој фан, ама се труди дечково да си ја работи својата работа, иако е пристрасен како 8-годишно дете.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.349
Прашање:Филе ја чита темава?Планира да ја прочита?Ако да баш ме интересира како ќе реагира.Ќе треба да цитира еден куп мислења :)
Никогаш нема да го заборавам текстот за тоа како Аргентина лесно ќе ја победи Германија на СП 2010 :pos: Никогаш не сум видел поголем epic fail, човекот потона во земја... Инаку не сум некој фан, ама се труди дечково да си ја работи својата работа, иако е пристрасен како 8-годишно дете.
Еј ај дај линк од текстот :)

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.003
Поени од реакции
5.648
Прашање:Филе ја чита темава?Планира да ја прочита?Ако да баш ме интересира како ќе реагира.Ќе треба да цитира еден куп мислења :)

Еј ај дај линк од текстот :)
Не можам никако да го најдам текстот, ама беше напишано во стилот на Хомер, а Одисеј беше Меси :pos: Само не им упали тројанскиот коњ :pos: Сепак текстов е најверојатно избришан, па ако има некој колекционер да го прати супер...

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.278
Поени од реакции
8.443
Abe kakov fan na Barsa.... kopito sto neznae kaj tera... vide vise ne ide na arno so Lazio pa ajde visca el Barca
Ptici preselnici kaj mene nemaat kredibilitet da zborat za fudbal, pojse ke mu lici emisija za ptici, ripki i kukjni ljubimci kako sto vodese na vremeto Melita

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.467
Поени од реакции
6.807
Шо има врска ако ја чита, ќе ги пролиста странициве, ќе увиди дека никој не го сака нити му ја гледа емисијата за фарселона, ама пошто им дал збор на кајганџииве дека ќе тера, ќе почне.
После 2-3 месеци негледаност, ќе го избркаат.

Kajgana Shop

На врв Bottom