Што, да поставува прашања и после 1 секунда сам да си ги одговараСега уште Васко Ефтов ви фали...
На пример може да збори за жените на фудбалерите на Барса.Само поради тоа форсирање на Барселона и Реал Мадрид многу луѓе се откажаа од гледањето на неговите емисии. Цело време се едно исто се вртеше... монотонија. Без разлика што е ''загорен'' навивач на Барселона, овој пат нека биде нешто по интересно и поатрактивно.
Јади Кајгана со Јанко Илковски.И тука ли ќе го слушам како не бил анти-реал, туку само Барса фанатик.
Следна, можеби на Јанко емисијата?
Бегај бе! кој ќе стигне да му одговори на сите прашања? јас? ти? кој?Сега уште Васко Ефтов ви фали...
Еј ај дај линк од текстотНикогаш нема да го заборавам текстот за тоа како Аргентина лесно ќе ја победи Германија на СП 2010 Никогаш не сум видел поголем epic fail, човекот потона во земја... Инаку не сум некој фан, ама се труди дечково да си ја работи својата работа, иако е пристрасен како 8-годишно дете.
Не можам никако да го најдам текстот, ама беше напишано во стилот на Хомер, а Одисеј беше Меси Само не им упали тројанскиот коњ Сепак текстов е најверојатно избришан, па ако има некој колекционер да го прати супер...Прашање:Филе ја чита темава?Планира да ја прочита?Ако да баш ме интересира како ќе реагира.Ќе треба да цитира еден куп мислења
Еј ај дај линк од текстот
Шо има врска ако ја чита, ќе ги пролиста странициве, ќе увиди дека никој не го сака нити му ја гледа емисијата за фарселона, ама пошто им дал збор на кајганџииве дека ќе тера, ќе почне.Прашање:Филе ја чита темава?Планира да ја прочита?Ако да баш ме интересира како ќе реагира.Ќе треба да цитира еден куп мислења