Barclays Premier League Season 2012-2013

Кој ќе се пакува за у Европа?

• Вкупно гласачи
    86
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

haCk0r

Customization Windows OS
Член од
8 јануари 2009
Мислења
4.291
Поени од реакции
1.583
Значи на Манчестер и на Барселона фанови се најголеми идиоти секако со чест на исклучоци, јас кажав ваши фанови тоа го зборуваа како на пример IIumious сега ми текна на неа бидејќи ја видов погоре, а вие сите се навредивте што сум го кажал тоа, ајт сега укурац не ме замарајте со глупости!
Море па што се замараш ти со нашите фанови ? еве ти кажувам ја дека манчестер не бил заебанција како што е челшит предмет на заебанција од кога е формиран

Ако бил тимот заебанција немало да биде порано втор нај трофеен клуб во англија

а Челшит е предмет на заебанција пошто има 2-3 титули е тоа е предмет на заебанција постоиш 150 години имаш 3 тутили браво Газите СЕ !

Член од
19 септември 2009
Мислења
5.081
Поени од реакции
4.932
Море па што се замараш ти со нашите фанови ? еве ти кажувам ја дека манчестер не бил заебанција како што е челшит предмет на забанција од кога е формиран

Ако бил тимот забанција немало да биде порано втор нај трофеен клуб во англија

а Челшит е предмет на забанција пошто има 2-3 титули е тоа е предмет на забанција постоиш 150 години имаш 3 тутили браво Газите СЕ !
Мора да имаш 10 године!

Член од
6 септември 2007
Мислења
8.176
Поени од реакции
8.257
Море па што се замараш ти со нашите фанови ? еве ти кажувам ја дека манчестер не бил заебанција како што е челшит предмет на заебанција од кога е формиран

а Челшит е предмет на заебанција пошто има 2-3 титули е тоа е предмет на заебанција постоиш 150 години имаш 3 тутили браво Газите СЕ !
па пред 92, Евертон и Арсенал имале повеке титули во Англија од Ман, а по 7 имал и А.Вила.
Факт е тоа што сте денес е само заслуга на Фергусон.
Факт е што ги мразиш Челзи и Сити зашто ви лапнаа 4 титули, да не беа ти вие ке имавте сеа 23.

haCk0r

Customization Windows OS
Член од
8 јануари 2009
Мислења
4.291
Поени од реакции
1.583
па пред 92, Евертон и Арсенал имале повеке титули во Англија од Ман, а по 7 имал и А.Вила.
Факт е тоа што сте денес е само заслуга на Фергусон.
Факт е што ги мразиш Челзи и Сити зашто ви лапнаа 4 титули, да не беа ти вие ке имавте сеа 23.
А за челзи кој е заслуга ? ако не бил Абрамович дали и ке биле во премиер лигата

Член од
6 септември 2007
Мислења
8.176
Поени од реакции
8.257
А за челзи кој е заслуга ? ако не бил Абрамович дали и ке биле во премиер лигата
Абе другар кој го оспорува тоа? тоа што е Челзи денес е само по заслуга на Абрамович никој друг.

Член од
17 мај 2011
Мислења
1.368
Поени од реакции
2.886
Да бидеме искрени, доколку не дојдеа Абрамович и Шеиците во Премиер лигата немаше да биде толку интересно како што е сеа. Што, ќе освојуваше Јунајтед 7-8 години со ред и освен на нивните навивачи незнам на кој друг тоа би му било интересно. Јес да го уништуваат фудбалот со скапи трансфери, ама јебига бар Премиер лигава е праат поинтересна.
Јунајтед, Сити, Челзи, Арсенал, Ливерпул, Њукасл, Тотенхем. Сите меѓусебни мечеви помеѓу овие тимови се фантастични за глеање.
Ако во 2006 тоа се случуваше само меѓу големата четворка, сеа еве се 7 тима.
И преку к*р од мерење кој што бил во 90 и некоја.

Vidic15

Капитенот
Член од
2 јули 2009
Мислења
596
Поени од реакции
495
Да бидеме искрени, доколку не дојдеа Абрамович и Шеиците во Премиер лигата немаше да биде толку интересно како што е сеа. Што, ќе освојуваше Јунајтед 7-8 години со ред и освен на нивните навивачи незнам на кој друг тоа би му било интересно. Јес да го уништуваат фудбалот со скапи трансфери, ама јебига бар Премиер лигава е праат поинтересна.
Јунајтед, Сити, Челзи, Арсенал, Ливерпул, Њукасл, Тотенхем. Сите меѓусебни мечеви помеѓу овие тимови се фантастични за глеање.
Ако во 2006 тоа се случуваше само меѓу големата четворка, сеа еве се 7 тима.
И преку к*р од мерење кој што бил во 90 и некоја.
Да ти кажам искрено и на мене немаше да ми биде интересно секогаш ние да бидеме шампиони, што е и неизводливо. Секогаш титулата освоена со поголема конкуренција, со повеке нервози и тензии е поинтересна и подрага (y)

L

Löwe

Гостин
Муабетиве со најглупи фанови:tapp:
Се караат фан на Реал и Барса, секогаш еден од нив ќе напише, дека другиот тима има најглупи фанови, се караат фанови на Манчестер и Ливерпул, пак истото.
Кажете ми кој клуб има паметни фанови
Баерн Минхен. Милина ти е да водиш со нив дискусија.

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
^^

Некои велат побрзо,ама ќе видиме.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.347
Муабетиве со најглупи фанови:tapp:
Се караат фан на Реал и Барса, секогаш еден од нив ќе напише, дека другиот тима има најглупи фанови, се караат фанови на Манчестер и Ливерпул, пак истото.
Кажете ми кој клуб има паметни фанови:icon_lol:
Па според името овие
а богами и играчите им се паметни и не само што знаат фудбал туку и танци знаат да играат

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.391
Поени од реакции
25.192

Обожавам да читам "фанови" кои имињата на противничките тимови ги пишуваат со почетна мала буква и ги модифицираат во шит, мит.
Знаете дека тоа е првиот доказ за искомплексираност, така? :LOL:

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.726
Поени од реакции
52.662
Обожавам да читам "фанови" кои имињата на противничките тимови ги пишуваат со почетна мала буква и ги модифицираат во шит, мит.
Знаете дека тоа е првиот доказ за искомплексираност, така? :LOL:
Ти па многу знаеш. :ROFLMAO:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom