Фан Клуб: Челзи

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.350
За вечер нема да биде така лесно,Ридинг ни се сериозен противник.Не би ме изненадило и да не победиме.

H

HoT IcE

Гостин
После трансфер роков, реално е да очекуваме послаби резултати во прва полусезона дур се воиграат, но после прва полусезона секој кикс и лош меч мора да се казни максимално, Роби нема простор за грешки, има маестрален тим со извонредно квалитетни играчи, ваков тим ни Мурињо немал, значи мора да ги вклопи сите во игра доколку сака да остане тренер на Челзи.
Има екстра квалитетни играчи, играта на Челзи многу зависи од него како ќе ја постави, самиот си ја крои судбината.

Член од
18 септември 2011
Мислења
5.442
Поени од реакции
5.567
Очекувам вечерва голеада,барем 3 гола во мрежата на Ридинг :)

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
И Рамирес ваљда нема да игра така да очекувам да стартуваат Бертранд или Стариџ како крила...

Плавиот^

London is blue!
Член од
3 октомври 2011
Мислења
930
Поени од реакции
1.462
За вечер искрено не очекувам нешто убедливо. Искрено се разочарав од играта во првото коло. Не би ме чудело да изгубиме.
1-1 по мое.

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Полека полека ќе се уигра тимот јас не знам што сакате,да газиме се пред нас уште од прво коло?

Schürrle

can't be touched
Член од
19 ноември 2008
Мислења
3.040
Поени од реакции
2.130
Абе вие мрднати сте , секој ден го посетувам профилот но ретко се логирам ..што е ова ? бидете песимисти , играме против Ридинг а вие се надевате на нерешено , не сме Астон Вила ебате...:tapp:

Член од
7 септември 2011
Мислења
3.539
Поени од реакции
4.782
Абе вие мрднати сте , секој ден го посетувам профилот но ретко се логирам ..што е ова ? бидете песимисти , играме против Ридинг а вие се надевате на нерешено , не сме Астон Вила ебате...:tapp:
Абе немој вака да им велеш , ќе те послушаат . Речиим културно бидете оптимисти :D

H

HoT IcE

Гостин
Кој е песимист, ја сум оптимист до коска, ако не освоиме ПЛ сезонава, ќе му ги отсечам јајцата на Матео.

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
Огромен талент ви е овој Оскар, само нека накачи едно 10 кила, еден бодичек и пола ребра ќе му се скршат.

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
До вечер се очекува официјализирање на трансферот. Јас задоволен сум...зедовме добар млад десен бек...Цезар за 1 недела полни 23 год.

Kajgana Shop

На врв Bottom