Се вклучува само за лш и леПрашањето ми е дали арена спорт оди во програма постојано или се вклучува само кога даваат лига на шампиони и лига европа? Ако е така не се исплати ама ич! Тоа е канал со најдобра спортска понуда на балканов и ако го даваат обавезно мигрирам на телеком.
U naredne tri sezone Lige prvaka televizija OBN će u terminu srijedom emitovati najzanimljivije susrete fudbalske Lige prvaka.
To podrazumijeva utakmice grupne i eleminacione faze srijedom, te finala i utakmice evropskog Superkupa. Pregled kola i magazin Lige prvaka također će biti emitovani na ovoj televiziji.
Нека направат вака и ништо повеќе не треба. Ем италијанско, ем ЛШ која утакмица сакаш ем англиско на СК, е сеа со шпанско ќе си имаме проблеми али што да праиш не може се. Јас лично не се замарам бидејќи сакам Интер да си го гледам на ТВ и да не се замарам со стримови.Арена спорт сега за сега ќе се уклучувале само за ЛШ / ЛЕ, а вчера другарче ми спомна ( мајкаму работи у т-хоум ) дека постоело и опција доколку Телма не ги откупи правата за Серија А, да ја пуштаат Арена спорт и за мечевите од италјанско.