Фан Клуб: Арсенал

Член од
13 август 2009
Мислења
9.543
Поени од реакции
5.772
Ај у пм, излезе дека сепак не сме толку близу до Сахин колку што се очекуваше. Овие Реал глумат Тотенхем и демек ја качиле цената на 14 милиони за откуп после позајмицата. У пичку матер, кој ќе го мисли сега цела ноќ и утре на полагање.
Ова ми личи како ситуацијата лани со Џо Кол.

Cannon

Doctor
Член од
22 март 2009
Мислења
5.101
Поени од реакции
5.841
Ај у пм, излезе дека сепак не сме толку близу до Сахин колку што се очекуваше. Овие Реал глумат Тотенхем и демек ја качиле цената на 14 милиони за откуп после позајмицата. У пичку матер, кој ќе го мисли сега цела ноќ и утре на полагање.
Ја како што читав не ни сакале воопшто да го продадат на крајот на позајмица, можно е пак Ливерпул да се врати во игра ???:confused:
Gary Jacob
Arsenal looking at other options. Sahin is not as advanced as been said. Not sure what happened

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Којзнае што се случува со Шахин...пред недела дена беше кај нас, сега кај вас...на крај ќе си остане во РМ...у пм. Се напињам, зошто ако дојде кај нас ќе дојде на 31ви ебате, па ќе му треба до ноември да се уигрува. Исто важи и за АФЦ.

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Ја како што читав не ни сакале воопшто да го продадат на крајот на позајмица, можно е пак Ливерпул да се врати во игра ???:confused:
Gary Jacob
Arsenal looking at other options. Sahin is not as advanced as been said. Not sure what happened
Абе овие Тајмс не ми се некој релевантен извор. Оливер Ки, главниот уредник на Тајмс, имаше пишано на твитер deal done за во Ливерпул, а после 2 дена го имаше избришано твитот. Него мене ме плаши што истото и Гардијан го тврдат, а и некои извори блиски Afcamden викаат дека Реал накачиле цена на 14 милиони за откуп после позајмица.

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
D@AFCAMDEN
@GeoffArsenal @1arsenal786 @DarrenArsenal1 you did say it was a done deal last week also Geoff. To my knowledge, no need to worry.
Овој Геофф јаде трици,нема шо да се сеќираме мислам :..:)

Член од
29 декември 2011
Мислења
2.988
Поени од реакции
2.438
Абе баталете тоа твитерот и они не знаат кога ќе биде. Ќе чекаме на официјална страна да се појави, а и поинтересно е кога ќе видиш нов играч.

Член од
28 ноември 2009
Мислења
4.870
Поени од реакции
7.103
Абе луѓе што бидна со Сахин ??? Гледам нешто се одолговлекува , читав нешто дека Р.Мадрид прават проблеми за догворот да нема право за откуп после позајмицата други пак пишуват проблеми со платата . . . едни пак дека е средена работа на кој поправо да веруваш се изтепаа од лаги за поголема посетеност ,ебати медиумите . .

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
Абе луѓе што бидна со Сахин ??? Гледам нешто се одолговлекува , читав нешто дека Р.Мадрид прават проблеми за догворот да нема право за откуп после позајмицата други пак пишуват проблеми со платата . . . едни пак дека е средена работа на кој поправо да веруваш се изтепаа од лаги за поголема посетеност ,ебати медиумите . .
Венгер не го зима Сахин ако нема клаузула за откуп, не сме бебиситери.

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Nema logika, da go zeme na pozajmica i go razigra i posle da go vrati vo Real...barem ja taka mislam...posledniot zbor go ima stariot.
Логика, не логика, и јас мислам дека стариот ќе го земе без разлика дали има откупна клаузула или не.

Член од
13 август 2009
Мислења
9.543
Поени од реакции
5.772
21 август, а ништо од најавените засилувања во тимот.
--- надополнето: 21 август 2012 во 15:59 ---
Е и да, апдејт на повредите од пред 2 дена, вика: Сите тие се добро и напредуваат одлично. За нешто помалку од месец или нешто повеќе од месец, сите ќе започнат со тренинг со остатокот од екипата и влегуваат во тренажен процес. Се оди одлично. (Се мисли на Сања, Росицки и Вилшир).

Едит: Косиелни и Окс, веројатно ќе бидат во составот кој ќе патува на Британија Стадионот.
--- надополнето: 21 август 2012 во 16:01 ---
Едит 2:

Поранешниот фудбалер на лондонски Арсенал, Алекс Сонг смета дека Барселона е најдобриот фудбалски клуб на светот.

Токму тоа е и причината што Алкс Сонг се пресели во каталонскиот клуб. Сонг беше еден од најдобрите играчи на Арсенал минатата сезона, но ова лето се појави примамлива понуда од Барселона, па камерунскиот играч за врска не се двоумеше долго.
,,Сите знаат дека Барселона е најдобриот клуб на светот, да се биде дел од оваа екипа е нешто од непроценлива вредност. Тоа е нешто за што сонував целиот мој живот. Многу вложив труд да стигнам до таму каде што се наоѓам сега'' - изјави Алекс Сонг кој потпиша петгодишен договор со каталонскиот клуб.
Кисс и да не те гледам, мрсулче едно.

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
Логика, не логика, и јас мислам дека стариот ќе го земе без разлика дали има откупна клаузула или не.
Не верувам дека Венгер би му плаќал 120.000 евра неделно, за по една сезона да го врати во Реал.
Сахин би ни бил првотимец во средината, а не бек-ап, како Бенајун лани.

Kajgana Shop

На врв Bottom