Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

VLJ

Член од
14 ноември 2011
Мислења
2.277
Поени од реакции
4.314
Незнаев кај да прашам, тука некако најлогично ми дојде.
Само мене на арена ли ми прави проблеми со симнувањето на торентите? Колку шо се разбирам од бугарски ми вика дека морам да имам бугарска ИП адреса за да можам да симнувам.....
Кај мене е во ред. Пред некој месец ми правеше проблеми и тогаш морав да симнувам со uTorrent. Пробај преку магнет линковите.

Hurin

Pokerface bastard
Член од
3 јуни 2009
Мислења
8.543
Поени од реакции
14.678
дечки има некоја најава за излегување на авенџерс на блу-реј ?? :)

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.394
Поени од реакции
25.213
The Avengers e 57 на топ 250 листата и има оценка од 8.6. :eek: Доказ дека светот полудел.
Само што го изгледав филмот.
Не дека е лош, ама пак не е ни нешто добар, а за да имаш олкава оцена треба да си одличен, а филмов е далеку од тоа.
Мислам дека едвај го догледав филмов и малку фалеше на моменти да го исклучам. Дијалогот е тапа, актерите уште поголема тапа, не се знае кој јаде кој пие, освен Роберт Дауни кој беше единствено добро нешто во филмов. Некогаш наликуваше на X-Men: First Class, ама пак X-Men за овој е Бетмен.
Финалната борба станува досадна затоа што многу трае, а не држи некаква тензија. Изненадувања нема, нешто невидено - нема.
Се на се, една просечна оценка. Далеку е од калибарот на First Class, кој ме држеше до крај и го гледав веќе три пати откако излезе. Авенџерс нема да го гледам пак.
Барав pure fun и пасење мозок, ни забава добив, ни мозоков го испасив. (n)

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Аман бе се му даде на Авенџрс.
Мене ми беше супер, за блокбастер, за забава и слично.
Роберт Дауни и тешко да имаш утка во филмот, е сега тоа шо е 57ми на имдб, тоа е веќе претерување, ама за блокбастер мене ми беше супер.

Член од
2 октомври 2008
Мислења
3.434
Поени од реакции
7.286
Дауни во секој филм го глуми истиот мадафакерски "lol im kewl i dont care also im sarcastic" лик. Не знам дали според тоа се проценува добар актер

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Дауни во секој филм го глуми истиот мадафакерски "lol im kewl i dont care also im sarcastic" лик. Не знам дали според тоа се проценува добар актер
Епа затоа глуми во кежуал филмчиња, кои се тука да те релаксираат и да пуштиш мозок на пасење.

Член од
2 октомври 2008
Мислења
3.434
Поени од реакции
7.286
А па на не-кежуал филмовите мозоков на факултет да не го пуштам :D

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Гледај нешто постаро од него, како на пример Chaplin и ќе видиш дали е добар или не.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.400
Поени од реакции
85.351
Добар глумец е РДЏ не се заебавајте.
Авенџерс е стваро оверрејтед. Филмот требало да биде комедија наместо акција. Да го правеле филмот како комедија ќе беше меѓу подобрите комедии во последниве неколку години пошто слабо асални комедии има последниве години

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
The Avengers e 57 на топ 250 листата и има оценка од 8.6. :eek: Доказ дека светот полудел.
Само што го изгледав филмот.
Не дека е лош, ама пак не е ни нешто добар, а за да имаш олкава оцена треба да си одличен, а филмов е далеку од тоа.
Мислам дека едвај го догледав филмов и малку фалеше на моменти да го исклучам. Дијалогот е тапа, актерите уште поголема тапа, не се знае кој јаде кој пие, освен Роберт Дауни кој беше единствено добро нешто во филмов. Некогаш наликуваше на X-Men: First Class, ама пак X-Men за овој е Бетмен.
Финалната борба станува досадна затоа што многу трае, а не држи некаква тензија. Изненадувања нема, нешто невидено - нема.
Се на се, една просечна оценка. Далеку е од калибарот на First Class, кој ме држеше до крај и го гледав веќе три пати откако излезе. Авенџерс нема да го гледам пак.
Барав pure fun и пасење мозок, ни забава добив, ни мозоков го испасив. (n)
Ok batman fanboy#50.

Sto e za tebe fun i zabava? "legendarnata" uloga na mrtviot Heath deka e mrtov? <3

Член од
24 август 2006
Мислења
136
Поени од реакции
45
Кој од овие филмови вреди да се гледаат ?!
M.JPG

Kajgana Shop

На врв Bottom