Фан Клуб: Арсенал

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
Член од
4 септември 2010
Мислења
439
Поени од реакции
148
Не викам дека Венгер направи лоша трансфер политика ова лето, Казорла, Жиру, Подолски,а еве го и Сахин. Сите класа играчи, но не се уиграни, тоа ни беше и проблемот минатата година. Додека се уиграат губиме доста бодови... Со доаѓањето на Сахин и плус еден дефанзивец (кој верувам и јас дека ќе биде десен бек), најслаб дел ќе ни биде нападот. Подолски се глеа дека не е природен ЦФ, со сандерленд трчаше као мува без глава, се враќаше назад се градеше примаше топки ама на завршница слабо. Нема ни пола од движењето без топка и позиционирањето на рвп. Жиру некако имам чуство дека подобро ќе се снајде на таа позиција. Како и да е на двајцата им треба приспособување во ПЛ..
Казорла и Артета злато ни вредат, Сахин ќе дое, Дијаби здравје да ни го служи ќе изненади многу и со враќање на Вилшер,Росицки од повреда ќе имаме страшна средина.

Член од
13 август 2009
Мислења
9.543
Поени од реакции
5.772
Росицки, само Росицки. Ни треба креативец, како него и то многу.

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Абе Венгер лани кажа дека бараме 1 одбранбен, 1 од средина и 1 напаѓач, па земавме 2 одбранбени, 2 од средина и 2 напаѓачи. Нема да ме зачуди и Мвила да дојде покрај Сахин. Иначе новинар од RCM кажал дека само Зенит, Тотенхем и Арсенал имале испратено понуда до Рен за Мвила, а Мвила не сакал во Зенит, не бил сигурен дали Тотенхем се вистински заинтересирани за него, а за Арсенал кажал дека треба Венгер да се праша. Како и да е, за 16 милиони фунти нема никој да го земе.

Cannon

Doctor
Член од
22 март 2009
Мислења
5.101
Поени од реакции
5.841
А што сте се запнале сите за М`Вила, со оглед на неговото однесување , не ми изгледа дека би се вклопил во атмосферата на Арсенал, плус ако треба на клупа да седи и да ти прави проблеми , таков не ти треба.
Чудно, многу чудно нема никаква шпекулација за Волкот а трансфер периодот завршува за 10 дена, дали останува или си оди???

Член од
4 јули 2012
Мислења
70
Поени од реакции
44
Искрено и на мене М'Вила не ми се свиѓа, а и до сега Венгер да сакаше да го купи, ќе го купеше. Ако би бирал од Сахин и М'Вила, дефинитивно Сахин. Венгер уште на 17 години изјави дека е негов фан и сакаше да го донесе од Феенорд. Оваа година конечно му успеа, да се надеваме :D

Член од
29 декември 2011
Мислења
2.988
Поени од реакции
2.438
Искрено и на мене М'Вила не ми се свиѓа, а и до сега Венгер да сакаше да го купи, ќе го купеше. Ако би бирал од Сахин и М'Вила, дефинитивно Сахин. Венгер уште на 17 години изјави дека е негов фан и сакаше да го донесе од Феенорд. Оваа година конечно му успеа, да се надеваме :D
Одличен е Сахин, барем беше во Дортмунд. Ама сепак мислам дека тој не е среден одбранбен играч, а немаме таков, освен Коклан и Фримпонг. Од овие двајца, поквалитетн мислам дека е Коклан, Фримпонг ми е некако недисциплиниран. Ќе видиме, Рен изјавиле дека М`Виља ја изиграл последната утакмица за нив и дека имало понуда, ама не се знае од кого. Се шпекулира дека најверојатно ќе го земеме, ќе каже Арсенал.ком.

Mad_Coko

blow me!
Член од
21 август 2010
Мислења
7.363
Поени од реакции
12.779
Во новоформираната Премиер Лига до 21 год ги победивме Болтон со 3-1.
Пресврт направиле малдинциве и тоа со 10 играчи.Црвен добил голманот Мартинез и од пенал Болтон повеле 0-1,но со головите на Ајсфилд,Хендерсон x2(од слободен и пенал) е свртен натпреварот во корист на Арсенал.
http://www.arsenal.com/match-menu/173434/reserves/arsenal-res-v-bolton-res?tab=report

Sura

Gooner 4 Life
Член од
6 мај 2010
Мислења
3.422
Поени од реакции
1.923
Хахахахаха не знам кој гледаше Евертон - Јун , го примија поштено....(Јунајтед нормално:))
Башка може слободно Венгер да им бара уште некое милионче ,па да им пушти и упатство како да го играат.:pos:
Него Фелаини кој ѕвер е, според мене еден ваков ни фали у тим....:love:

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.477
Поени од реакции
10.206
Хахахахаха не знам кој гледаше Евертон - Јун , го примија поштено....(Јунајтед нормално:))
Башка може слободно Венгер да им бара уште некое милионче ,па да им пушти и упатство како да го играат.:pos:
Него Фелаини кој ѕвер е, според мене еден ваков ни фали у тим....:love:
Повеќе сакам да не дае ни еден гол,да е бетер од Торес него ли да скрши нога.Него ако веќе почне да ги тресе мрежите,не ќе е лошо едно Де Жа Ву Едуардо и топп,киссче :)

Sura

Gooner 4 Life
Член од
6 мај 2010
Мислења
3.422
Поени од реакции
1.923
Повеќе сакам да не дае ни еден гол,да е бетер од Торес него ли да скрши нога.Него ако веќе почне да ги тресе мрежите,не ќе е лошо едно Де Жа Ву Едуардо и топп,киссче :)
Абе едно време ѕиркав кога се загреваше покрај гол линија, викам да не се повреди, дека од таква ситуаицја повреда му фали у Си Ви :D.

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Ај у пм, излезе дека сепак не сме толку близу до Сахин колку што се очекуваше. Овие Реал глумат Тотенхем и демек ја качиле цената на 14 милиони за откуп после позајмицата. У пичку матер, кој ќе го мисли сега цела ноќ и утре на полагање.

Kajgana Shop

На врв Bottom