Да бе браво начека Тељо село без кучиња....4 gola vo 40 min i vikas nezainteresirani? ovaj e toj Tello so go plukavte lani 2 assitencii
Тељо 2 асистенции, Педро 1гол, сосема доволно за 45 минути.Освен Меси никој од нападот на Барса не изгледа заинтересиран да даде гол. Ај у курац нека почне да игра Виља редовно.
Уживај, ќе се врати Виља кај и да е, тука е и Санчез од кого очекувам подобра сезона од ланската. Мене лично нападот воопшто не ми е проблем, одбраната е таа која ме плаши, али ај, ваЉда на време ќе се соберат...Да бе браво начека Тељо село без кучиња....
Поентата ми беше дека освен Меси никој не пробува да шутне освен ако ептен не излезе сам пред голман, а шансите за Педро и Тељо да најдат толку простор во последната четвртина од теренот против подобар тим се 0. Никој нема да му дозволи на Тељо така да си ја собере топката како за неговата прва асистенција ниту Педро ќе може да си ја заобиколи цела одбрана и да се намести да шутне од 5 метра без никој да го чува.
Нема постојана опасност по голот од другите двајца напаѓачи. Тоа е тоа што фалеше и лани во нападот.