Фан Клуб: Барселона

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
2...

Бројте ги бе...ќе ги има многу сезонава!

Член од
31 август 2008
Мислења
1.853
Поени од реакции
815
Освен Меси никој од нападот на Барса не изгледа заинтересиран да даде гол. Ај у курац нека почне да игра Виља редовно.

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Види го ти Тељо...пријатно не изненади :)

Член од
27 ноември 2008
Мислења
5.541
Поени од реакции
4.078
Суперб у првиве 45 минути, средината и нападот на ниво, али одбраната делува ептен раштимано.

п.с. Тељо одличен.

Член од
9 март 2011
Мислења
1.944
Поени од реакции
905
Aj aj Tello....bravo decko....soliden....krilo vo vistinska smisla na zborot....samo vaka neka prodolzi,no i so poseriozni protivnici;)...
Alba kako da igral cel zivot kaj nas,NOOOOOOO premnogu bega napred,taka da i toj i Alves ostavaat premnogu prostor za protivnikot.Ako prodolzat taka,sezonava ke igrame da dademe poveke golovi otkolku sto ke primime,oti sigurno na sekoj mec ke primime so ovaa taktika....
Do kade e granicata na Mesi ?Ocekuvam uste eden gol na poecetokot na 2to i neka se smeni so Aleksiz....
Pedro stariot:)

Член од
31 август 2008
Мислења
1.853
Поени од реакции
815
4 gola vo 40 min i vikas nezainteresirani? ovaj e toj Tello so go plukavte lani 2 assitencii (n)
Да бе браво начека Тељо село без кучиња....

Поентата ми беше дека освен Меси никој не пробува да шутне освен ако ептен не излезе сам пред голман, а шансите за Педро и Тељо да најдат толку простор во последната четвртина од теренот против подобар тим се 0. Никој нема да му дозволи на Тељо така да си ја собере топката како за неговата прва асистенција ниту Педро ќе може да си ја заобиколи цела одбрана и да се намести да шутне од 5 метра без никој да го чува.

Нема постојана опасност по голот од другите двајца напаѓачи. Тоа е тоа што фалеше и лани во нападот.

Член од
27 ноември 2008
Мислења
5.541
Поени од реакции
4.078
Освен Меси никој од нападот на Барса не изгледа заинтересиран да даде гол. Ај у курац нека почне да игра Виља редовно.
Тељо 2 асистенции, Педро 1гол, сосема доволно за 45 минути.:)

Член од
25 септември 2011
Мислења
6.448
Поени од реакции
18.283
Левата страна Тељо ја држи супер. Одбраната мора да се поправи под итно раштимано делува. Важна е оваа победа пред се за Тито, прв натпревар е психолошки да се зајакне. Малото да е живо и здраво само.

Член од
27 ноември 2008
Мислења
5.541
Поени од реакции
4.078
Да бе браво начека Тељо село без кучиња....

Поентата ми беше дека освен Меси никој не пробува да шутне освен ако ептен не излезе сам пред голман, а шансите за Педро и Тељо да најдат толку простор во последната четвртина од теренот против подобар тим се 0. Никој нема да му дозволи на Тељо така да си ја собере топката како за неговата прва асистенција ниту Педро ќе може да си ја заобиколи цела одбрана и да се намести да шутне од 5 метра без никој да го чува.

Нема постојана опасност по голот од другите двајца напаѓачи. Тоа е тоа што фалеше и лани во нападот.
Уживај, ќе се врати Виља кај и да е, тука е и Санчез од кого очекувам подобра сезона од ланската. Мене лично нападот воопшто не ми е проблем, одбраната е таа која ме плаши, али ај, ваЉда на време ќе се соберат...

Kajgana Shop

На врв Bottom