Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Абијати​
Абате Запата Ачерби Антонини​
Ночерино Монтоливо Емануелсон​
Боатенг​
Робињо Пато​
Ова е тоа што треба утре да излезе на терен и да се види од прилика како ќе изгледа Милан оваа сезона.Првенството само што не почнало,а Милан нема изиграно ниту една утакмица со полн состав па од таму сметам дека утре е правиот момент за тоа.Касано накај 60 минута да влезе место Робињо/Боа и тоа би било тоа,а ако се има поволен резултат или ако на некој не му оди може да се проба и со некоја друга измена.​

Член од
16 октомври 2011
Мислења
371
Поени од реакции
408
ОД каде па Муту сега :facepalm:
А Дренте може да го земеме, цврсто играчиште е

Член од
21 октомври 2009
Мислења
1.533
Поени од реакции
2.411
ОД каде па Муту сега :facepalm:
А Дренте може да го земеме, цврсто играчиште е
демек после утакмицава ќе се состанеле Алегри - Галијани - Берлускони и ќе се договореле кој играч сигурно да се земи

Член од
16 октомври 2011
Мислења
371
Поени од реакции
408
демек после утакмицава ќе се состанеле Алегри - Галијани - Берлускони и ќе се договореле кој играч сигурно да се земи
Да се кладиме дека Муту ќе одлучат да го земат :)

Член од
21 октомври 2009
Мислења
1.533
Поени од реакции
2.411
не ми се верува дека се толку глупи... ќе земат еден скоро безплатен за во напад (најверојатно Бориело за замена со Пато).. и еден скап за средина од околу 15 милиони (Херналес, Кака, Дијара, Тиаго Мота, Меквила или да изненадат со Јоветич), некој лев бек поотепан од Антонини и то е то...
Ова максимум што може да биде

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
Муту бил пред потпис со Ајачио..вакви играчи кога ќе прочитам за Дренте,Муту ми се одмилува..Констант прва постава :confused:
--- надополнето: 19 август 2012 во 15:05 ---
Муту бил пред потпис со Ајачио..вакви играчи кога ќе прочитам за Дренте,Муту ми се одмилува..Констант прва постава :confused:

Член од
16 октомври 2011
Мислења
371
Поени од реакции
408
не ми се верува дека се толку глупи... ќе земат еден скоро безплатен за во напад (најверојатно Бориело за замена со Пато).. и еден скап за средина од околу 15 милиони (Херналес, Кака, Дијара, Тиаго Мота, Меквила или да изненадат со Јоветич), некој лев бек поотепан од Антонини и то е то...
Ова максимум што може да биде
Што знам, мислим дека ќе го земат Бендтнер за напад, а за среден ред не ми се верува дека ќе изненадат со некој како Кака или Јоветич , пак ќе најдат некој непознат како Мезбах, некој што ќе се изгуби у играта

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.925
Поени од реакции
41.897
Алегри веќе не можел да смета на Ел Шарави и Месбах и ќе правиле замена за Кучка + некој си Тозсер. :tapp:
Колку глупав тренер. :гомце:

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.953
Поени од реакции
23.466
Шарави и да си замине ќе биде на позајмица, ваљда Макс смета дека подобро ќе му биде у Џенова со поголема минутажа, ипак момчето има само 20 године, мада ја сум против ова, али они си знаат.

Е ако го дадат скроз, ондак се будали...

А овие двајца од Џенова незнам ни кој са, посебно овој Тозхер !

Член од
4 октомври 2010
Мислења
8.491
Поени од реакции
14.935
Алегри веќе не можел да смета на Ел Шарави и Месбах и ќе правиле замена за Кучка + некој си Тозсер. :tapp:
Колку глупав тренер. :гомце:
Од кај знаеш ти што мисли Алегри? Од оние медиуми што на Милан му залепија милион централни бекови, а ни еден сериозно не го поврза Милан со Запата?

Cuore Rossonero

Rσššσηєјаσ e ιℓ мισ cυσјає
Член од
18 април 2009
Мислења
2.344
Поени од реакции
345
Aли стварно ме нервира ова што го прави Алегри..никогаш не ме импресионирал со некој потег,цело време е како продужена рака на Г и Б .. Премногу глупо размислува , никогаш корисно за тимот... Едвај чекам да се деси филмот со Пеп и со новиот млад Милан..ако веќе постои такво нешто а не е само шпекулација...

Член од
4 октомври 2010
Мислења
8.491
Поени од реакции
14.935
Aли стварно ме нервира ова што го прави Алегри..никогаш не ме импресионирал со некој потег,цело време е како продужена рака на Г и Б .. Премногу глупо размислува , никогаш корисно за тимот... Едвај чекам да се деси филмот со Пеп и со новиот млад Милан..ако веќе постои такво нешто а не е само шпекулација...
И ти читаш мисли на далечина? :)

Член од
21 октомври 2009
Мислења
1.533
Поени од реакции
2.411
Courier - Genoa-Milan, in an exchange project of players?

An interesting idea for Milan and Genoa: according to rumors from Genoa, in particular by the newspaper Il Corriere Mercantile, the two companies are working on an exchange of players. On the plate, on the one hand Djamel Mesbah (28), which is not part of the plans Massimiliano Allegri, and Stephan El Shaarawy (20), which in Genoa could find more continuity, and second, Juraj Kucka (25) and Daniel Tőzsér ( 27). By check, timing and especially the possibility that the deal is implemented, but, as they say in these cases, if they are roses bloom.

абе овие од џенова некој весник... можеби на позајмица се мисли.. ако е така нека оди нека поигра таму .. во милан ќе игра бориело :facepalm::facepalm:\

Milan advances to Witsel fails if De Rossi By Newsroom
A- A + A

The Italian Press recovers, this Saturday, Milan's interest in Benfica midfielder Axel Witsel. According to newspaper reports the Corriere dello Sport , the Belgian international is the second option to strengthen midfield squad Massimo Allegri's orders, shortly after Italian De Rossi. If you are unsuccessful in an attempt to recruit a player from Rome, will point the Rossoneri batteries for Witsel, making Benfica SAD reach a formal proposal for the acquisition of number 28 of the incarnate. club The Serie A Also on the agenda that has the name of Nigel de Jong of Manchester City - albeit on a secondary level regarding Witsel - is not alone in the race for the Belgian competition. Madrid, Manchester United and Anzhi are some of the clubs that have been associated with the player, which is linked to the eagles until June 2016, with a termination clause of 40 million euros.

oпа ... или витсел или дероси.. е ова е добро...

Kajgana Shop

На врв Bottom