море шо изнакажа... си дошол пред 2 - 3 месеци и че ни кажуваш да одиме за други тимој да навиваме...Милан и цела Италија се во финансиска криза,стадиони немаат(само Јуве има) и се тоа се одразува.
Милан ја мења политиката и веќе нема да има трансфери ко што било порано,се ќе биде преку младинските школи и ќе се жртвуваат неколку години за проект кој на крај би требало да се исплати,капиш?
Читајте малце по интернетов што се дешава и не плачете ко пичкици по трансфери,не доликува тоа на фанови на Милан.
Нема ли да го гледате клубот ако нема 20+мил трансфери?
Има мн други клубови,одете таму каде што ќе дркате на трансферчишта тогаш.
Дечко коа сум дошол ја ич да не ти чуе,оки? Не планирам да се објаснувам по 100 пати.море шо изнакажа... си дошол пред 2 - 3 месеци и че ни кажуваш да одиме за други тимој да навиваме...
Италија во криза ?!? што збориш.. Јуве се крена, Фиорентина се крена, Наполи се крена, Рома се крена... само Милан и Интер се во загуби...
Лани Наполи ги изеде Сити на гости..
Јуве има добар тим за низ Европа..
Рома попара може да ги направи неколку тимови што сега се натпреваруваат во Лига на Шампиони...
Мислиш Марота че го остај интер да пропадни? Можи че стагнираат некоја година па после че трошат
Исто и Милан. тимот што има 7 титули во лига на шампиони че пропадни ако има ужасна сезона..
Ене ги Реал 2 - 3 годнини со ред отпаѓаа уште на почеток во лига на Шамиони, и беа 2 во Шпанија....... Class is permanent
можеби штедат за да се откупи стадион.. може Берлускони нема пари моментално.. ама Милан нема да изгуби на класа .. можеби че поминат неколку години во стагнација, па че се врати милан како во 2000 кога берлускони истроши 100 милиони........
а то дека ќе се зема од младинската школа.. то никогаш нема да биди.. не е ова Пескара и никогаш нема да биди .......... кој тим успеал во фудбалот со само со својата младинска школа?
Курва суд „плачеше“ за трансфери.. па го донесоја Ибра..
така че биди и годинава
морав да ти вратам на ист начин ти како што пиша..Дечко коа сум дошол ја ич да не ти чуе,оки? Не планирам да се објаснувам по 100 пати.
Јуве има сопствен стадио.
Од што е сложено да си изградиш свој стадион клубовите дојдоа до ова дереџе.морав да ти вратам на ист начин ти како што пиша..
инаку ..
Интер и Рома секако ќе градат стадиони
за сопствени стадиони размислуваат и Палермо, Сиена, Удинезе , Каљари
не е проблемот немање пари туку сложената бирократија во Италија
имено со градење на стадион може да се почне 8 години откако ќе се подаде план
Abe kjuti edno fokusiranje za mladite sto da ti kazuvam.И последно ако ти самиот не си свесен за тоа што се случува по Италија и какви се навистина работите јас не сум должен а неам ни намера да ти ги објаснувам.
А за младинската школа,јас ти ТВРДАМ дека ќе се фокусираат на неа поради безбројните изјави на Галијани за тоа,значи ништо не измислувам.