Rale
Crno Beli Svet
- Член од
- 14 април 2012
- Мислења
- 809
- Поени од реакции
- 723
Leleee zbrcuvanjeee,imaj milost be malku pa i tiRDM za samo dva meseci uspea da osvoi trofej sto Venger se maci da go osvoi skoro 20 godini
Leleee zbrcuvanjeee,imaj milost be malku pa i tiRDM za samo dva meseci uspea da osvoi trofej sto Venger se maci da go osvoi skoro 20 godini
Сите знаеме како освоијаRDM za samo dva meseci uspea da osvoi trofej sto Venger se maci da go osvoi skoro 20 godini
aaa znaci ne sakal...do toa bilo..... sea se e pojasno....Од кај знајш ти пак дека сакал да освои ЛШ Венгер
Grozjeto sto ne e na dohvat e sekogas kiselo zar ne.Од кај знајш ти пак дека сакал да освои ЛШ Венгер
Grozjeto sto ne e na dohvat e sekogas kiselo zar ne.
Не јас те прашав од кај знаеш ти дали сакал или не сакал да освоиaaa znaci ne sakal...do toa bilo..... sea se e pojasno....
БертрандЕве го составот:
Cech; Ivanovic, David Luiz, Terry (c), Cole; Lampard, Mikel; Hazard, Mata, Bertrand; Torres.
Замени:
Turnbull, Cahill, Ferreira, Essien, Meireles, Oscar, Sturridge.
Pa tebe ke prasam ja kaj da zamaram... Ne sum ja kriv so ti si glup i ne sfakas.... Baska ne sum ja ogranicen ko tebe samo edna liga da pratam...Не јас те прашав од кај знаеш ти дали сакал или не сакал да освои
И оди гледај Сериа А не замарај овде
Може да пробаат со ова пак
Абе какви линкови.Линкови за натпреварот:
http://www.wiziwig.tv/broadcast.php?matchid=165306&part=sports
sop://broker.sopcast.com:3912/132927
sop://broker.sopcast.com:3912/79509