Sky*
Не биди коцкест.
- Член од
- 12 август 2011
- Мислења
- 5.653
- Поени од реакции
- 7.300
Така зошто овие другиве ни клупа не греат, кажи некој што е постандарден.Зашто баш лев ?
Така зошто овие другиве ни клупа не греат, кажи некој што е постандарден.Зашто баш лев ?
Рисе 5.5мТака зошто овие другиве ни клупа не греат, кажи некој што е постандарден.
Кои се тие 3 играчи мајкин... имаш 5-6 постови на темава и ниту еднаш не ти е постиран тимотГо имам Петриќ(2 гола и асистенција), nuff said.
3 играча 29 поена, like a boss
Стај го Рамирез кај Бејл, Бејл кај Силва, Силва кај Рамирез, и смени ги местата на Петрич и Торес. Да видиш шо убо ќе испаднеНе знаев дека морам да го ставам тимот.
Преку измените моеш да ги смениш, не мора фотошоп. Стај измена, па извади ја и некако ќе се наместат играчите, пробај послеНе може да се менуваат позиции, иначе знам на што мислиш )
Ќе пробам после со фотошоп, само да заврши Тотенхем.
Преку измените моеш да ги смениш, не мора фотошоп. Стај измена, па извади ја и некако ќе се наместат играчите, пробај послеНе може да се менуваат позиции, иначе знам на што мислиш )
Ќе пробам после со фотошоп, само да заврши Тотенхем.
Преку измените моеш да ги смениш, не мора фотошоп. Стај измена, па извади ја и некако ќе се наместат играчите, пробај после
--- надополнето: 18 август 2012 во 19:44 ---
Преку измените моеш да ги смениш, не мора фотошоп. Стај измена, па извади ја и некако ќе се наместат играчите, пробај после