Fantasy Premier League 2012/13

Статус
Затворена за нови мислења.

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.456
Поени од реакции
58.843
Е колку луѓе се по 5 акаунти, јас како што ја изглеав листата максимум тројца - четворица се по 2 акаунти.
Не знам шо би ти пречело тоа, никој не му забранил да играат со повеќе тимови, ти ако се сметаш дека не ти е океј тимот, напрај си уште еден.
Некој и ради реда им се напраени тимовите, не секој сфаќа сериозно како тебе.
Ееее стој, му се нафрли на невин човек :D
Јас бев тој што го започна муабетов

Нека има и 10 акаунти, но во Кајгана лигата нека се пријави со 1
Нека заличи на права лига
Ипак е забава ова, но секој сака подобро место да заземе во лигата...сега јас ќе го поминам Види Фотос на табелата, и 3 места погоре повторно го гледам него, навистина не е интересно да гледаш исти имиња на табелата :)

Но ајде, како сакате... :)

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.880
Поени од реакции
6.940
Дајте кодој од други лиги освен Кајгана...бтв...го имаше некој РВП додека беше во Арсенал? :D

Инаку напрајв некои измени па тимот, конечен за првово коло ми е:

----------------------------Харт (Сити)------------------------------
-------Јанг (КПР)-------Кол (Чел)---------Тејлор (Њук)------

---Валенсија (Мутд)---Кагава (Мутд)---Нобл (Вхм)--Рамиреш (Чел)

--------Стариџ (Чел)------Руни (к)-----------Погребњак (КПР)

Хинт....добро е да имате по 3 играчи од Челзи пошто во овој прв гејмвик тие имаат две утакмици, утре и на 22-ри, а играат со Виган од кој лани изгубија, значи сега реално е да се очекува победа и после дома со Ридинг. Ако помине според очекувањата, тоа се две победи за Челзи, многу веројатно со 0-1 примен гол од двете утакмици вкупно

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Па да личеше на права лига, требаше максимално 20 играчи да влезат, за да може секој со секого да изигра по еднаш.

Иначе се даваше некоја награда на оној, што ќе има највеќе поени после прво коло? :D

Член од
14 март 2010
Мислења
16.919
Поени од реакции
16.189
Ееее стој, му се нафрли на невин човек :D
Јас бев тој што го започна муабетов

Нека има и 10 акаунти, но во Кајгана лигата нека се пријави со 1
Нека заличи на права лига
Ипак е забава ова, но секој сака подобро место да заземе во лигата...сега јас ќе го поминам Види Фотос на табелата, и 3 места погоре повторно го гледам него, навистина не е интересно да гледаш исти имиња на табелата :)

Но ајде, како сакате... :)
Јас можам да напраам 10 тимови, без ти или некој друг да знае дека се мои. Како ќе докажиш?
Освен ако си токмак и не стајш исто име и презиме (или шта год..) коа ќе го правиш тимот.
И ја сум за рамноправност, ама тоа никако нема да го забраниш.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Абе не дека квичиме, кој сака колку сака нека праи али поинтересно е со еден тим, да видиме што менаџеришта има. Секој може минимум 3 тима да склопи, во едниот Руни, во другиот Агуеро, во третиот Мата и нема зима. Ја нема дражта така.

Член од
14 март 2010
Мислења
16.919
Поени од реакции
16.189
Абе не дека квичиме, кој сака колку сака нека праи али поинтересно е со еден тим, да видиме што менаџеришта има. Секој може минимум 3 тима да склопи, во едниот Руни, во другиот Агуеро, во третиот Мата и нема зима. Ја нема дражта така.
Сеа испаѓа дека ја су тој со повеќе тимови, ама не е така.
Само реков дека и тој да банира, некој што сака да е со повеќе тимови во лига, тешко дека ќе го пронајде.
Нормално дека дражта се губи со повеќе направени тимови. Секој за себе си е.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Па мислам дека сите имаат свест на ниво на возраста и со еден тим дека треба да се влезе а не свест на 12 годишни па сеа 200 тима, затоа :)

Член од
13 јануари 2012
Мислења
1.800
Поени од реакции
1.665
Ај да го ебам го имам сонг во прв состав тој не игра, а има ли надеж џо харт да заигра до понделник?

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.349
Ај да го ебам го имам сонг во прв состав тој не игра, а има ли надеж џо харт да заигра до понделник?
Тие играчи што нема да заиграат ни минута ќе ти бидат автоматски заменети со замените на клупа што ти се

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.726
Поени од реакции
52.663
Ме заеба Синклер. Седи си во Свонси, играј си.

Јунајтед

Indifferent
Член од
5 јануари 2009
Мислења
3.974
Поени од реакции
1.622
------------------Чех-----------
-----Фердинанд---Иванович-----Забалета----
---Валенсија----Кагава---Жервињо---Нолан----Артета----
-----------------Торес-------П.Сисе----

Прво коло тројца играчи од Челзи пошто играат две утакмици неделава и имаат релативно лесни противници. Нолан веќе даде гол, а се надевам и на асистенција/гол од Жервињо или Артета во второ.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.349
Шо ѓаол ги тераше Стоук гол да примат во 90...

Sky*

Не биди коцкест.
Член од
12 август 2011
Мислења
5.653
Поени од реакции
7.300
Дај бе кажете некој лев бек до 6 милиони?:)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom