Fantasy Premier League 2012/13

Статус
Затворена за нови мислења.

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.278
Поени од реакции
8.443
Јас би го сменил Лукас со Сонг
Стандарден е во составот на Арсенал, а минатата сезона имаше и солиден број на асистенции
После 10то коло тоа :icon_mrgr: ... сега за сега Лукас ако биде прва постава ќе заврши работа . Дома игра Ливерпул и со Сити и со Арсенал и со Јунајтед во први кола, јас очекувам цврта игра од нив може и екстра поени да паднат. Иначе Сисе имаше неколку гола здрвено на подготовките а и КПР направи добра екипа така да први 2 кола играат со Свонси и Норвич и би го препорачал Сисе и од средина Тарабт или Парк. Ама пак јас избрав само напаѓач за да после второ коло одма да можам да го сменам Сисе за Борини најверојатно... пошто мислам дека ќе биде прва постава...

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Еве ги најверојатно моите финални избраници:

Черни онака го стаив за место да попунам пошто Амос е на позајмица, а Харт и онака стално игра супер. Истото важи и за Нелсен и Стерлинг, мада Нелсен може почесто ќе добива шанса, а Стерлинг се надевам дека ќе ми се погоди некад да игра кога ќе го ставам. Шоукрос и Хангеланд ги сменив пошто не даваат многу голови, а Вермален често дава голчиња. Да се надевам само дека нема да ги напунат пак 8-2 :D Сите четворица често даваат голови од корнер, тоа ми беше главна предиспозиција за да ги изберам нив. Од Валенсија и Туре очекувам асистенции највеќе, го дадов Фелаини за Даунинг со што му ја давам мојата доверба дека сезонава ќе биде многу побогат со асистенции :) И кога ми останаа уште малце пари се утепав од мислење дали Пиенар или Хоилет да го ставам, но се одлучив за Пиенар бидејќи е поискусен и на позната територија е, додека не знаеме Хоилет како ќе се снајде у КПР. Нападот нема потреба да го менувам, верувам дека првиве двајца ќе се изнадаваат голови сезонава, а се надевам дека Кол често ќе биде во првиот состав на Вест Хем и ќе дава голчиња коа ќе го ставам во прва 11ка.

Член од
5 јануари 2012
Мислења
9.288
Поени од реакции
4.961
Јас би го сменил Лукас со Сонг
Стандарден е во составот на Арсенал, а минатата сезона имаше и солиден број на асистенции

Истово и јас се прашувам за местото на Лампард
Најверојатно би идел на Нани. Поофанзивен играч е од Валенсија.
Бејл земајтего бе ... лани најмногу поени имаше ако не се лажам .. тој е и асистент и голгетер во Тотенхем .. посебно ако си оди модрич сега..

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
После 10то коло тоа :icon_mrgr: ... сега за сега Лукас ако биде прва постава ќе заврши работа . Дома игра Ливерпул и со Сити и со Арсенал и со Јунајтед во први кола, јас очекувам цврта игра од нив може и екстра поени да паднат. Иначе Сисе имаше неколку гола здрвено на подготовките а и КПР направи добра екипа така да први 2 кола играат со Свонси и Норвич и би го препорачал Сисе и од средина Тарабт или Парк. Ама пак јас избрав само напаѓач за да после второ коло одма да можам да го сменам Сисе за Борини најверојатно... пошто мислам дека ќе биде прва постава...
Не ти препорачувам Лукас да го земеш. Јес да е врвен деструктивец и во пас игра е супер, али не иде многу напред за да прави асистенции (камоли гол да даде), а заради позицијата често и жолт добива. Нема многу поени да ти носи, барем ја мислам дека деструктивци не се баш за у тим да се имаат на играва...

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Не ставајте деструктивци, точно. Само прават жолти картони. И Туре носи поени ама добива и жолти, затоа не го ставив.

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Бидејќи јас не можам во исто време да навивам и за и против конкурентите на Арсенал, си направив тим без играчи од Јунајтед, Сити, Челзи, Ливерпул и Тотенхем. Само мала помош, дали сто посто Грин и Мињоле ќе бранат за КПР и Сандерленд, и дали сто посто Пјенар ќе игра прва постава за Евертон?

Место овој Робсон-Кану наредно коло иде Бен Арфа.

Член од
15 јули 2009
Мислења
3.473
Поени од реакции
3.446
Фридел
Лескот Компани Шоукрос

Пилкингтон Кагава(капитен) Сонг Јаја Туре

Погребњак Руни Ван Перси (вице капитен)

Not Bad (y)

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.456
Поени од реакции
58.843
Прегледај го приврзокот 47479

Може ќе треба да го мењам до понеделник, не може четворица од исти тим :P
Тука има една интересна ситуација :D
Баш ме интересира што ќе се случи...ќе сакаш да не известиш ? :)

Иначе правете последни измени, од утре ви почнува борбата за 2ро место :D

dragonsky уште еднаш ќе те замолам да ги избришеш дуплите акаунти...не е интересно така

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Тука има една интересна ситуација :D
Баш ме интересира што ќе се случи...ќе сакаш да не известиш ? :)

Иначе правете последни измени, од утре ви почнува борбата за 2ро место :D

dragonsky уште еднаш ќе те замолам да ги избришеш дуплите акаунти...не е интересно така
Ништо, ќе треба да си сменам :)
--- надополнето: 17 август 2012 во 13:23 ---
И ај бе не влагајте со по 100 тима да му се сневиди, ко 12 години да имате.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.349
Многу време треба да ги барам сите со двојни акаунти па да ги банирам од лига..кој како сака нека игра.Ако на некого му е забавно со 5 акаунти да игра во лига во која што нема награда....

Инаку ова е мојот тим за утре :)

Член од
14 март 2010
Мислења
16.919
Поени од реакции
16.189
Многу време треба да ги барам сите со двојни акаунти па да ги банирам од лига..кој како сака нека игра.Ако на некого му е забавно со 5 акаунти да игра во лига во која што нема награда....
Е колку луѓе се по 5 акаунти, јас како што ја изглеав листата максимум тројца - четворица се по 2 акаунти.
Не знам шо би ти пречело тоа, никој не му забранил да играат со повеќе тимови, ти ако се сметаш дека не ти е океј тимот, напрај си уште еден.
Некој и ради реда им се напраени тимовите, не секој сфаќа сериозно како тебе.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.349
Е колку луѓе се по 5 акаунти, јас како што ја изглеав листата максимум тројца - четворица се по 2 акаунти.
Не знам шо би ти пречело тоа, никој не му забранил да играат со повеќе тимови, ти ако се сметаш дека не ти е океј тимот, напрај си уште еден.
Некој и ради реда им се напраени тимовите, не секој сфаќа сериозно како тебе.
Па незнам кој член беше ми рече да ги банирам тие што имаат неколку акаунти.

Член од
5 јануари 2012
Мислења
9.288
Поени од реакции
4.961
Еве го мојот состав за утре
Јаскелаинен-Босингва, Шварцкрос , Валкер , Демел-Обертан,Бејл,Синклер-Ван Перси , Агуеро(к) , Погребњак ... на клупа ми се Харт, Модрич , Гутрие , Р. Тејлор .

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom