Од Нани сигурно ќе имаш многу поени.. И асистенции прави и голови дава.. Истото се очекува и од Кагава.. Сеа со Ван Перси во тимот може ќе има повеќе ротации и помалце ќе играт.. Ама остави ги, ти гарантирам дека од Нани ќе имат +150 поени ..Ми остана 1,5м се мислам дали да го убацам Харт место Шчезни?... или да правам некои измени во средина. Овие двајцава од Манчестер у средина ми се апла за никаде ако се знае дека Фергусон ќе ротира играчи во средина матер ќе ебава така да немаат првотимски статус
Кој е бољи да го иам, Нани или Валенсија? Двата имаат иста вредност, али шо ве знам многу некако го палите Валенсија, дури и 7мца ќе сте му дале па него го стаив...Од Нани сигурно ќе имаш многу поени.. И асистенции прави и голови дава.. Истото се очекува и од Кагава.. Сеа со Ван Перси во тимот може ќе има повеќе ротации и помалце ќе играт.. Ама остави ги, ти гарантирам дека од Нани ќе имат +150 поени ..
Јас знам. Нема да игра ниту пак во резерви..@Топџии Ремзи ќе игра прв тим викендов? (добро нормално дека не знаете тоа ни Арсен не знае ама отприлика што мислите )
Искрено мислам дека тука некаде ќе бидат.. Очекувам Валенсија да има повеќе настапи, посебно бидејќи и Јанг ќе го ротират на левото крило.. Мислам дека на асистенции ќе се тука некаде, но ЛАВ ќе има повеќе.. Но сигурен сум дека Нани ќе постиге барем 4-5 голови повеќе од Валенсија.. Така да, кога ќе собериш нема да има голема разлика меѓу нив.. Јас претходните 2 сезони играв со Нани, супер поени извадив од него.. Оваа ни едниот ни дргуиот.. Ме интересира Кагава како ќе се покаже..Кој е бољи да го иам, Нани или Валенсија? Двата имаат иста вредност, али шо ве знам многу некако го палите Валенсија, дури и 7мца ќе сте му дале па него го стаив...
Јас би го сменил Лукас со Сонг
Ми остана 1,5м се мислам дали да го убацам Харт место Шчезни?... или да правам некои измени во средина. Овие двајцава од Манчестер у средина ми се апла за никаде ако се знае дека Фергусон ќе ротира играчи во средина матер ќе ебава така да немаат првотимски статус
Истово и јас се прашувам за местото на ЛампардКој е бољи да го иам, Нани или Валенсија? Двата имаат иста вредност, али шо ве знам многу некако го палите Валенсија, дури и 7мца ќе сте му дале па него го стаив...