Fantasy Premier League 2012/13

Статус
Затворена за нови мислења.

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Јас го направив прееска набрзина, ама не верувам да остане дефинитивен тој оти во напад ги имам и Јелавиќ и Одемингве, некој мора да лета од нив двајца.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Capture.PNG

Може ќе треба да го мењам до понеделник, не може четворица од исти тим :P

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.462
Поени од реакции
58.879
Ова и официјално би бил мојот тим за првото коло, освен некој зор не ме натера да сменам нешто (повреда или трансфер)
После ги чистам овие од Челзи :D

Член од
17 мај 2011
Мислења
1.368
Поени од реакции
2.886

Најверојатно ќе биде овој, ако не ми чукне нешто у последен момент.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.350
@Топџии Ремзи ќе игра прв тим викендов? (добро нормално дека не знаете тоа ни Арсен не знае ама отприлика што мислите :) )

2

~2A

Гостин

Изгледа моќно на хартија,но ќе видиме што ќе биде.. :)

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.462
Поени од реакции
58.879
Но дај не претерувајте, со по 2-3 тима гледам некој влезен во лига
Администраторот на лигата нека зачисти малку :D

Член од
5 јануари 2012
Мислења
9.288
Поени од реакции
4.961
Eве го мојот состав за годинава :)
123.png
Кога ќе се врати харт ќе биде прв голман :) исто и со кабаје ке биде :)

Член од
30 мај 2009
Мислења
10.155
Поени од реакции
23.299

Ко ќе се опорави Ben Arfa, тој ќе игра место Halliche.

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.278
Поени од реакции
8.443

Ми остана 1,5м се мислам дали да го убацам Харт место Шчезни?... или да правам некои измени во средина. Овие двајцава од Манчестер у средина ми се апла за никаде ако се знае дека Фергусон ќе ротира играчи во средина матер ќе ебава така да немаат првотимски статус

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.720
Поени од реакции
43.768
Ми остана 1,5м се мислам дали да го убацам Харт место Шчезни?... или да правам некои измени во средина. Овие двајцава од Манчестер у средина ми се апла за никаде ако се знае дека Фергусон ќе ротира играчи во средина матер ќе ебава така да немаат првотимски статус
Од Нани сигурно ќе имаш многу поени.. И асистенции прави и голови дава.. Истото се очекува и од Кагава.. Сеа со Ван Перси во тимот може ќе има повеќе ротации и помалце ќе играт.. Ама остави ги, ти гарантирам дека од Нани ќе имат +150 поени :)..

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Од Нани сигурно ќе имаш многу поени.. И асистенции прави и голови дава.. Истото се очекува и од Кагава.. Сеа со Ван Перси во тимот може ќе има повеќе ротации и помалце ќе играт.. Ама остави ги, ти гарантирам дека од Нани ќе имат +150 поени :)..
Кој е бољи да го иам, Нани или Валенсија? Двата имаат иста вредност, али шо ве знам многу некако го палите Валенсија, дури и 7мца ќе сте му дале па него го стаив...

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
@Топџии Ремзи ќе игра прв тим викендов? (добро нормално дека не знаете тоа ни Арсен не знае ама отприлика што мислите :) )
Јас знам. Нема да игра :) ниту пак во резерви..:)

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.720
Поени од реакции
43.768
Кој е бољи да го иам, Нани или Валенсија? Двата имаат иста вредност, али шо ве знам многу некако го палите Валенсија, дури и 7мца ќе сте му дале па него го стаив...
Искрено мислам дека тука некаде ќе бидат.. Очекувам Валенсија да има повеќе настапи, посебно бидејќи и Јанг ќе го ротират на левото крило.. Мислам дека на асистенции ќе се тука некаде, но ЛАВ ќе има повеќе.. Но сигурен сум дека Нани ќе постиге барем 4-5 голови повеќе од Валенсија.. Така да, кога ќе собериш нема да има голема разлика меѓу нив.. Јас претходните 2 сезони играв со Нани, супер поени извадив од него.. Оваа ни едниот ни дргуиот.. Ме интересира Кагава како ќе се покаже.. :P

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.462
Поени од реакции
58.879

Јас би го сменил Лукас со Сонг
Стандарден е во составот на Арсенал, а минатата сезона имаше и солиден број на асистенции

Истово и јас се прашувам за местото на Лампард
Најверојатно би идел на Нани. Поофанзивен играч е од Валенсија.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom